Αθλητικά

Νέα μεγάλη οικονομική συμφωνία για ΠΑΦΟ

Χορηγική συμφωνία πενταετούς διάρκειας έναντι απολαβών που αποτελούν ρεκόρ για τα κυπριακά δεδομένα ανακοίνωσε η Πάφος FC!

 

Αναλυτικά η σχετική ενημέρωση:

 Η ΠΑΦΟΣ FC είναι στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι η ομάδα έχει συνάψει συμφωνία για την ανανέωση του συμβολαίου χορηγίας της Ακαδημίας για άλλα 5 χρόνια με την AGG Luxury Homes, μια από τις μεγαλύτερες εταιρείες ανάπτυξης στην Κύπρο. Η νέα συμφωνία θα γίνει μια συμφωνία-ρεκόρ για οποιεσδήποτε Ακαδημίες στην Κύπρο που μπορεί γενικά να συγκεντρώσει πάνω από 1.700.000 ευρώ τα επόμενα χρόνια.

 

Επιπλέον, το νεοσύστατο Pafos Beach Soccer Club θα χρηματοδοτείται επίσης από την AGG Luxury Homes, καθιστώντας την Εταιρεία έναν από τους πρώτους επίσημους χορηγούς. Το Βeach soccer club θα εκπροσωπήσει σύντομα την Πάφο σε διάφορες ευρωπαϊκές και παγκόσμιες διοργανώσεις.

 

Η ανανέωση του συμβολαίου χορηγίας αποτελεί απόδειξη της επιτυχημένης, αμοιβαίας, επωφελούς και μακροχρόνιας συνεργασίας μεταξύ της Pafos FC Academy και της AGG Luxury Homes. Αυτή η συνεργασία οδήγησε σε σημαντική ανάπτυξη και αναγνώριση της επωνυμίας και για τις δύο πλευρές και έφερε τον Σύλλογο σε ιστορικά αθλητικά αποτελέσματα για την Ακαδημία: Η ΠΑΦΟΣ FC Κ19 κέρδισε το Double τη σεζόν 2022-23 όντας Πρωταθλητής και Κυπελλούχος Κύπρου. Είμαστε ενθουσιασμένοι που συνεχίζουμε με αυτή τη δυναμική.

 

Η νέα σύμβαση καλύπτει μια σειρά από πρωτοβουλίες μάρκετινγκ και διαφήμισης, καθώς και προγράμματα δέσμευσης προς την κοινότητα που επιδεικνύουν τη δέσμευση προς την κοινωνία της Κύπρου. Όπως και τις προηγούμενες σεζόν, μεγάλη προσπάθεια σε αυτή τη συνεργασία θα επικεντρωθεί στα παιδιά – Η ανάπτυξη της Ακαδημίας καθώς και πολλά έργα κοινωνικής ευθύνης θα διοργανώνονται τακτικά εκ μέρους του Σωματείου και της Εταιρείας, δημιουργώντας τις καλύτερες δυνατές συνθήκες για την αύξηση της προσβασιμότητας του αθλήματος για τις νεότερες γενιές. Ως μέρος της συμφωνίας, η AGG Luxury Homes θα χορηγεί τη συμμετοχή ομάδων της Ακαδημίας σε Διεθνή Τουρνουά Νέων.

 

Ο Όμιλος θα ήθελε να εκφράσει την ειλικρινή πίστη στην επιτυχή μελλοντική συνεργασία προς όφελος της περιοχής της Πάφου και της Κύπρου γενικότερα, που θα έχει σημαντικό αντίκτυπο στην εθνική αθλητική βιομηχανία.

 

Ο Πρόεδρος της Pafos FCRoman Dubov, σχολίασε τη συμφωνία:

 

’’Πιστεύουμε ότι το μέλλον του αθλητισμού ανήκει στα νεαρά ταλέντα και για το λόγο αυτό η ανάπτυξη της Ακαδημίας μας και η σύνδεση με τη νέα γενιά είναι μια από τις προτεραιότητές μας. Χαιρόμαστε που έχουμε έναν τόσο αξιόπιστο συνεργάτη που μοιράζεται το πάθος και τις φιλοδοξίες μας για την ανάπτυξη της περιοχής και προσβλέπουμε στην αμοιβαία επωφελή συνεργασία τα επόμενα χρόνια’’.

 

Ο Διευθυντής της AGG Luxury Homes, Φίλιππος Γεωργίου, σχολίασε τη συμφωνία:

 

’’Είμαστε περήφανοι που συνεργαζόμαστε με την ΠΑΦΟΣ FC και συμβάλλουμε στην ανάπτυξη της νεολαίας και του ποδοσφαίρου στην περιοχή. Αυτή η συνεργασία βασίζεται στην ισχυρή σχέση και την αμοιβαία εμπιστοσύνη που έχει οικοδομηθεί μεταξύ των δύο οργανισμών όλα αυτά τα χρόνια. Μαζί, ανυπομονούμε να πετύχουμε ακόμη μεγαλύτερες επιτυχίες εντός και εκτός γήπεδο’’.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button