Επικαιρότητα

Νέα εποχή για την Κύπρο σύμφωνα με τον Σαββίδη

Για ακόμα μια φορά «καλούμαστε να ψηφίσουμε τον προϋπολογισμό της επόμενης χρονιάς, υπό κλίμα αβεβαιότητας, λόγω των τελευταίων γεωπολιτικών εξελίξεων που επηρέασαν τόσο την Ευρώπη όσο και την παγκόσμια οικονομία», είπε ο Βουλευτής του ΔΗΚΟ, Χρύσανθος Σαββίδης, μιλώντας την Τετάρτη στην Ολομέλεια της Βουλής κατά τη συζήτηση του Κρατικού Προϋπολογισμού 2023. 

Ανέφερε, παράλληλα, ότι η Κύπρος σε λίγες μέρες αποχαιρετά το 2022 και τέλος Φεβρουαρίου «ευχόμαστε, και είμαστε σίγουροι, και της διακυβέρνησης Νίκου Αναστασιάδη». 

«Το Μάρτιο η ελπίδα παίρνει σάρκα και οστά με την εκλογή του ανεξάρτητου για την προεδρία της Δημοκρατίας, Νίκου Χριστοδουλίδη. Ένας νέος άνθρωπος με γνώσεις, με μόρφωση, με εμπειρία, ολοκληρωμένο πρόγραμμα διακυβέρνησης σε όλους τους τομείς. Ο κόσμος έχει κουραστεί με τα ψέματα, τις φαντασιώσεις, τα παραμύθια, τη διαπλοκή, τις κλεψιές, τις παρακολουθήσεις, για αυτό το Μάρτιο γυρίζουμε σελίδα με τον Νίκο Χριστοδουλίδη.

Ο τόπος μας είναι πασιφανές πως χρειάζεται ουσιαστική αλλαγή σε όλες τις εκφάνσεις και αυτή την ουσιαστική αλλαγή θα τη φέρει ο φίλος και συμπολίτης μας Νίκος Χριστοδουλίδης», κατέληξε. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button