Πάφος

Νέα επίστρωση στο δρόμο Πάφου –Λεμεσού

Επίστρωση με πρεμιξ θα γίνεται για μια εβδομάδα στο δρόμο Πάφου –Λεμεσού. Το Γραφείο του Επαρχιακού Μηχανικού Πάφου στο  Τμήμα Δημοσίων Έργων,  ανακοίνωσε ότι από σήμερα  Τετάρτη 13/01/2021 μέχρι την Τετάρτη 20/01/2021, από τις 08:00 μέχρι τις 17:00, στο Τμήμα του αυτοκινητόδρομου   Πάφου – Λεμεσού και στις δύο λωρίδες  κυκλοφορίας με κατεύθυνση από Πάφο προς Λεμεσό θα διεξάγονται εργασίες συντήρησης του οδοστρώματος  και συγκεκριμένα επίστρωση με ασφαλτικό σκυρόδεμα.

Κατά τη διάρκεια διεξαγωγής των εργασιών η τροχαία κίνηση από Πάφο προς Λεμεσό θα διοχετεύεται μέσω ανοίγματος  του αυτοκινητόδρομου  στην περιοχή του Ανατολικού  στην αντίθετη κατεύθυνσηπου θα χρησιμοποιείται για αμφίδρομη κίνηση οχημάτων. Η κυκλοφορία θα επανέρχεται μέσω ανοίγματος  παρά την έξοδο της Αναρίτας.

Το Τμήμα Δημοσίων Έργων απολογείται για την αναπόφευκτη ταλαιπωρία που προκαλείται και καλεί το κοινό όπως επιδείξει την απαραίτητη κατανόηση και να συμμορφώνεται με την προσωρινή οδική σήμανση και τις υποδείξεις της Αστυνομίας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button