Πάφος

Μοναδικό το πάρκο ΚΟΡΑΝΤΙΝΑ στην Γεροσκήπου

Ο δήμος Γεροσκήπου είναι ο πρώτος δήμος στην επαρχία Πάφου, και από τους λίγους σε ολόκληρη την Κύπρο, που αποκτά πίστα τροχοπεδιλοδρομίου η skateboard.

Η πίστα  skateboard κατασκευάζεται στο  πάρκο ΑΝΔΡΕΑ ΣΤΥΛΙΑΝΙΔΗ και το κόστος για την δημιουργία του μοναδικού αυτού πάρκου στην περιοχή των γραφείων του τμήματος αναπτύξεως υδάτων  αναλάβει εξ’ ολοκλήρου η αναπτυξιακή εταιρεία KORANTINA HOMES.

Οι εργασίες για  το πάρκο βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη και εκτός από την πίστα  skateboard το πάρκο θα διαθέτει παιδότοπο και αρκετό πράσινο. Στα πλαίσια της ανάπλασης της περιοχής ο τεράστιος όγκος του πύργου από μπετόν του τμήματος υδάτων που βρίσκεται εντός του ιδίου τεμαχίου θα αποτελεί πλέον πόλο έλξης αφού θα ζωγραφισθεί με παραστάσεις από την μυθολογία και την ιστορία της Γεροσκήπου.

Ο Δήμαρχος Γεροσκήπου Μιχάλης Παυλίδης εξέφρασε την ικανοποίηση του για την πρόοδο των εργασιών στο συγκεκριμένο πάρκο σημειώνοντας ότι η τοπική αρχή μετα την ολοκλήρωση σημαντικών έργων υποδομής τα τελευταία χρόνια στρέφει πλέον την προσοχή της στην βελτίωση υφιστάμενων αλλά και στην δημιουργία νέων σύγχρονων πάρκων, χώρων πρασίνου αλλά και γραμμικών πάρκων.

 

 

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button