Επικαιρότητα

Με την υπουργό δικαιοσύνης ο Σαββίδης

Ο Βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος, κ. Χρύσανθος Σαββίδης, πραγματοποίησε σήμερα συνάντηση με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, κ. Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου.

Αρχικά, ο κ. Σαββίδης, εξέφρασε τα θερμά του συγχαρητήρια προς την Υπουργό, για την ανάληψη των νέων καθηκόντων της και της ευχήθηκε κάθε επιτυχία στο έργο της.

Κατά την διάρκεια της συνάντησης, συζητήθηκαν διάφορα ζητήματα που άπτονται των αρμοδιοτήτων του Υπουργείου Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως και απασχολούν την Επαρχία Πάφου.

Συγκεκριμένα, τα ζητήματα αφορούν την δεύτερη φάση ανέγερσης της νέας αστυνομικής διεύθυνσης Πάφου και την υποστελέχωση της.

Όσον αφορά την δεύτερη φάση, ο κ. Σαββίδης εξέφρασα την αναγκαιότητα της και το Υπουργείο συμφώνησε να ενταχθεί στον προϋπολογισμό του 2024.

Η υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, κ. Άννα Κουκκίδη-Προκοπίου, όσον αφορά την υποστελέχωση του Αστυνομικού Σταθμού Πάφου, ανέφερε έχουν ήδη προσληφθεί 14 συμβασιούχοι ειδικοί Αστυνομικοί στις 22 Μαίου, στις 3 Ιουλίου θα προσληφθούν πέντε μόνιμοι αστυνομικοί, στις 17 Ιουλίου θα προσληφθούν επιπλέον εικοσιτρείς μόνιμοι αστυνομικοί και στις 24 Ιουλίου πέντε εκπαιδευόμενοι.

Ο Βουλευτής του Δημοκρατικού Κόμματος και η Υπουργός Δικαιοσύνης και Δημοσίας Τάξεως, αποφάσισαν να βρίσκονται σε ανοιχτή γραμμή επικοινωνίας για προώθηση και επίλυση θεμάτων που απασχολούν την πόλη και επαρχία μας και άπτονται των αρμοδιοτήτων τους.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button