Αθλητικά

Με τα μπλε στην Σουηδία

Οι οργανωμένοι οπαδοί της Πάφου, ΣΥΦΙ ΠΑΦΟΣ ΘΥΡΑ 5, καλούν τον κόσμο που θα ταξιδέψει στη Σουηδία για το πρώτο ευρωπαϊκό ματς της ομάδας, να φοράει μόνο μπλε φανέλες και σακάκια ενώ καλεί και όσους θα είναι στην Πάφο την Πέμπτη, να δώσουν βροντερό παρών στον σύνδεσμο.

ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΑΦΙΤΕΣ ΕΥΡΩΠΑΙΟΙ

Εδώ και τέσσερις μήνες στην πόλη και επαρχία μας σαν οπαδοί αλλά και η ομάδα ζούμε πρωτόγνωρες και μοναδικές στιγμές.

Την ερχόμενη Πέμπτη 11/7/24 στην Σουηδία ΓΡΑΦΟΥΜΕ ΙΣΤΟΡΙΑ με την πρώτη μας ευρωπαϊκή εμφάνιση!!!

Δυστυχώς όμως λίγο η απειρία μας σαν οπαδοί αλλά και της ομάδας από τέτοιες στιγμές, λίγο η μακρινή απόσταση και η τουριστική περίοδος, δεν κατέστη δυνατόν να μπει δεύτερο αεροπλάνο και να ικανοποιηθεί όλος ο κόσμος που επέδειξε μεγάλο ενδιαφέρον για την πτήση της ομάδας και να βρεθεί στην Σουηδία..

ΑΔΕΡΦΙΑ, την Πέμπτη ΟΛΟΙ ΜΑΣ, αυτοί που θα είναι στο γήπεδο αλλά και αυτοί που θα το δουν απο την τηλεόραση, θα ΚΑΜΑΡΩΣΟΥΜΕ περήφανα την ΟΜΑΔΑ ΜΑΣ στην Ευρώπη. Κατανοούμε την απογοήτευση του κόσμου που δεν τα κατάφερε να βρει εισιτήρια για να ταξιδέψει στο πρώτο ιστορικό μας παιχνίδι στην Ευρώπη, αλλά να είστε σίγουροι αδέρφια ότι τα ταξίδια πλέον με τα αεροπλάνα θα είναι πολλά.

Καλούμε όλους όσους θα ταξιδέψουν στην Σουηδία για να βρεθούν στο πλευρό της ΠΑΦΟΥ ΜΑΣ, να φοράνε μόνο ΜΠΛΕ φανέλες και σακάκια!!

Επίσης κάνουμε ένα μεγαλύτερο κάλεσμα στον κόσμο που θα είναι Πάφο την Πέμπτη να δώσει βροντερό παρών στον ΣΥΝΔΕΣΜΟ για να δει τον αγώνα και ταυτόχρονα για να στηρίξει την ΘΥΡΑ 5!!

ΑΔΕΡΦΙΑ ΠΕΡΗΦΑΝΟΙ ΠΑΦΙΤΕΣ, μεγαλώνουμε σαν κόσμος και ομάδα και αυτό κάποιους τους φοβίζει…

Υ.Γ. ΣΤΟ ΑΕΡΟΠΛΑΝΟ ΜΠΑΙΝΩΩΩΩΩ ΕΥΡΩΠΗ ΚΑΤΕΒΑΙΝΩΩΩΩΩΩΩ ✈️🇪🇺

Υ.Γ.2: Επειδή έχει ξεκινήσει η προπωληση των εισιτηρίων για τον επαναληπτικό αγώνα στην Λεμεσό. Σας ενημερώνουμε ότι η ΘΥΡΑ 5 στα ευρωπαϊκά που θα παίζουμε εντός έδρας στην Λεμεσό, θα καθόμαστε στο ΝΟΤΙΟ ΠΕΤΑΛΟ!!!

ΜΑΓΚΙΚΑ – ΠΕΡΗΦΑΝΑ – ΠΑΦΙΤΙΚΑ – ΘΥΡΑ 5

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button