Πάφος

Με δόσεις οι φόροι στην Κισσονεργα

Το Κ.Σ Κισσόνεργας αποφάσισε να συνεχίσει και το 2019 την πολιτική του για εφαρμογή του πρωτοποριακού Σχεδίου Διευκόλυνσης Πληρωμής Φορολογιών, με την πιο γρήγορη έκδοση των τιμολογίων για τα τέλη κοινοτικών υπηρεσιών, τέλη καθαριότητας και λοιπές φορολογίες και την αποδοχή  πληρωμής με δόσεις, ούτως ώστε να διευκολύνονται οι δημότες της Κισσόνεργας.

Κατά την συνεδρία του Συμβουλίου, αναφέρεται σε ανακοίνωση , όπου ανασκοπήθηκαν τα φορολογικά κριτήρια με γνώμονα την πιο δίκαιη κατανομή τους, αποφασίστηκε όπως αποσταλούν οι σχετικές ειδοποιήσεις από την πρώτη εβδομάδα Ιουνίου, τέσσερεις τουλάχιστον μήνες πιο γρήγορα από αυτό που ορίζει η νομοθεσία.

Με αυτόν το τρόπο διευκολύνονται οι δημότες της Κισσόνεργας αφού τους δίνεται αρκετός χρόνος  για να προχωρήσουν στην πληρωμή των υποχρεώσεων τους, ενώ επιπρόσθετα τους παρέχεται και η επιλογή και η δυνατότητα να πληρώσουν με όσες δόσεις θέλουν σύμφωνα με τις οικονομικές τους δυνατότητες.

Το Σχέδιο Διευκόλυνσης Πληρωμής Φορολογιών με δόσεις που εφαρμόζει η Κισσόνεργα, εξομαλύνει σε μεγάλο βαθμό το πρόβλημα που αντιμετωπίζουν όλα ανεξαίρετα τα νοικοκυριά με την συσσώρευση των λογαριασμών, τελών, φορολογιών κλπ στο τέλος κάθε χρόνου με αποτέλεσμα να επιβαρύνεται η ρευστότητα του νοικοκυριού.

Σημαντικό είναι επίσης ότι λόγω της μεγάλης διάρκειας της δυνατότητας πληρωμής που παρέχεται,  υπάρχει καλύτερη κατανομή του φόρτου εργασίας στο προσωπικό, αποσυμφόρηση του τμήματος είσπραξης και οπωσδήποτε καλύτερη εξυπηρέτηση στον πολίτη.

Σημειώνεται ότι το πρωτοποριακό αυτό Σχέδιο εφαρμόζεται για έκτη κατά σειρά χρονιά, με πάρα πολύ υψηλά επίπεδα επιτυχίας και εξαιρετικά σχόλια από τους δημότες της Κισσόνεργας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button
Close