Κύπρος

Μετά θάνατο προαγωγή στο Πέτρο

Στο βαθμό του Λοχία προάγεται μετά θάνατον και επ΄ανθραγαθία ο άτυχος αστυφύλακας Πέτρος Ελευθερίου που “‘έσβησε” το βράδυ της Παρασκευής 22 Σεπτεμβρίου 2023 στο καθήκον.

 

Σε ανακοίνωση, το Γραφείο Τύπου της Αστυνομίας αναφέρει ότι «ο Αρχηγός Αστυνομίας, σε συνεννόηση με την Υπουργό Δικαιοσύνης και Δημόσιας Τάξης από την πρώτη στιγμή άρχισαν τις διαδικασίες για την επ’ ανδραγαθία προαγωγή του Αστυφύλακα Πέτρου Ελευθερίου, στον βαθμό του Λοχία.»

 

«Η στήριξη της συζύγου και των ανήλικων τέκνων του, ηθικά και υλικά, είναι δεδομένη.»

 

Συγγενείς, φίλοι και συνάδελφοι θα πουν σήμερα το ύστατο χαίρε στον πεσόντα αστυφύλακα με την «αστυνομική οικογένεια να βρίσκεται σύσσωμη στην Ορόκλινη, για να αποχαιρετίσει τον Αστυφύλακα Πέτρο Ελευθερίου, με τις τιμές που του αξίζουν.»

 

Η κηδεία θα τελεστεί σήμερα στις 15:00 στον Ι.Ν. Αρχαγγέλου Μιχαήλ στην Ορόκλινη και τα έξοδα έχει αναλάβει το Ταμείο Ευημερίας της Αστυνομίας.

 

Με βαθιά θλίψη η Αστυνομία αποχαιρετά σήμερα τον Αστυφύλακα Πέτρο Ελευθερίου. Ένα αξιόλογο και έμπειρο αστυνομικό που ξεχώριζε για το ήθος, την ευγένεια και την ανθρωπιά του. Ένα εκλεκτό συνάδελφο, που στην προσπάθειά του να προστατεύσει ένα συνάνθρωπό μας, έχασε τη ζωή του το βράδυ της περασμένης Παρασκευής.

 

Η Αστυνομία έχει κηρύξει τριήμερο πένθος με τις σημαίες της να είναι μεσίστιες.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button