Πάφος

Μειώθηκαν στην Πάφο

Μειώθηκε  εκ νέου χθες το ποσοστό θετικότητας στην επαρχία Πάφου για την covid 19. Χθες στην Πάφο εντοπίσθηκαν 14 θετικά περιστατικά μετα την διενέργεια 2,929  διαγνωστικών τεστ με το ποσοστό θετικότητας να είναι  0.48%.

Τις προηγούμενες 3  μέρες υπήρξε καθημερινή άνοδος του ποσοστού θετικότητας στην επαρχία Πάφου.  Χθες διενεργήθηκαν και 132 τεστ σε οίκους ευγηρίας στην Πάφο και εντοπίσθηκαν δυο  θετικά περιστατικά. Στον θάλαμο covidτου νοσοκομείου Πάφου νοσηλεύονται 17 ασθενείς ενώ άλλοι 2 νοσηλεύονται στην μονάδα αυξημένης φροντίδας.

Σήμερα στην Πάφο θα λειτουργήσουν πέντε   σημεία δειγματοληψίας για γρήγορα τεστ αντιγόνου.  Τα τρία βρίσκονται στα δημοτικά όρια Πάφου και συγκεκριμένα έξω από την πρώην οικία επαρχου, στην πλατεία δημαρχείου και στον προαύλιο χώρο του ERA KORIVOS. Τα άλλα δυο  συνεργεία θα βρίσκονται στην Πέγεια και στην Τιμη.

Το τελευταίο 24ωρο διενεργήθηκαν στην Πάφο από την αστυνομία 1287 έλεγχοι και καταγγέλθηκαν 24  πολίτες που είτε δεν είχαν εξασφαλίσει άδεια για την έξοδο τους είτε είχαν παραβιάσει το ωράριο κυκλοφορίας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button