Επικαιρότητα

Μεγαλώνει η τρύπα για την εταιρεία αλουμινίων

Νέα τροπή στις έρευνες της αστυνομίας για την απάτη στην εταιρεία αλουμινίων.

Ιδιοκτήτες εταιρειών κατασκευής αλουμινίων στην Πάφο παρουσιάζουν στην αστυνομία αποδείξεις με τις οποίες φέρονται να έχουν εξοφλήσει ποσά που απαιτεί από αυτούς εταιρεία που τους προμηθεύει με τις πρώτες ύλες.

Στα «χαρτιά» της εταιρείας οι συνεργάτες αυτές «χρωστούσαν» αλλά τελικά φαίνεται ότι είχαν εξοφλήσει τις υποχρεώσεις τους.

Υπενθυμίζεται ότι η αστυνομία έχει προχωρήσει στην σύλληψη του  36χρονου   διευθυντή της  εταιρείας στην Πάφο σε σχέση με   υπεξαίρεση  χρηματικού ποσού πέραν των 140.000 ευρώ.

Η αρχική καταγγελία έγινε από υπεύθυνο εταιρείας 61 ετών που εδρεύει στην Λεμεσό  ότι υπεξαιρέθηκε  από υποκατάστημα που διατηρεί η εταιρεία του στην Πάφο, το χρηματικό ποσό των 3.000 ευρώ.

Ακολούθως, σύμφωνα με τα υπό διερεύνηση στοιχεία,  εκπρόσωπος της εταιρείας που εδρεύει στη Λεμεσό, παρουσίασε τιμολόγια και αποδείξεις 22 ξεχωριστών περιπτώσεων για το συνολικό ποσό των 115.900 ευρώ τα οποία εισέπραξε ο ύποπτος και τα οικειοποιήθηκε χωρίς να τα επιστρέψει στην εταιρεία .

Μέσα από την διερεύνηση προκύπτουν συνεχώς και νέα ποσά που  εισπράχθηκαν και δεν παραδόθηκαν στην εταιρεία.  Σημειώνεται επίσης ότι για την υπόθεση είχε συλληφθεί  και  34χρονη υπάλληλος στην εταιρεία στην Πάφο η οποία φέρεται  να  γνώριζε για το έλλειμμα και δεν το ανέφερε.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button