Οικονομία

Μεγάλη έκθεση στο Ισραήλ για τα ακίνητα της Κύπρου

Μια μεγάλη έκθεση για τα ακίνητα της Κύπρου θα πραγματοποιηθεί στο Ισραήλ. Η έκθεση με τίτλο «The Cyprus Real Estate Fair in Israel» θα γίνει στις 12-14 Ιανουαρίου 2023 στο Rayman Hall in KFAR HMacciabiah Hotel, Ramat Gan. Την έκθεση διοργανώνει ο μεγάλος και γνωστός οίκος διοργάνωσης εκθέσεων του Ισραήλ «The Emanuel Group».

Η έκθεση την οποία αναμένεται να επισκεφθούν άνω των 1000 ενδιαφερομένων επενδυτών από το Ισραήλ θα αφορά την παρουσίαση επενδυτικών προτάσεων για τους Ισραηλίτες, οι οποίοι ενδιαφέρονται να επενδύσουν σε ακίνητα στην Κύπρο. Στα πλαίσια αυτά, κυπριακές επιχειρήσεις κατασκευής ακινήτων, developers, κτηματομεσίτες, επαγγελματίες του τομέα των επενδύσεων και των υπηρεσιών, μπορούν να λάβουν μέρος με περίπτερα και να παρουσιάσουν τις προτάσεις τους προς τους Ισραηλίτες επενδυτές.

Τα πλεονεκτήματα από τη συμμετοχή των κυπριακών επιχειρήσεων και επαγγελματιών σ’ αυτή τη μοναδική έκθεση για την Κύπρο στο Ισραήλ, είναι πάρα πολλά, αφού πάρα πολλοί Ισραηλίτες επιδεικνύουν έντονο ενδιαφέρον αυτή την περίοδο για να επενδύσουν στην Κύπρο.  

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button