Αθλητικά

Μας κάνουν περήφανους Σιαπανης- Σαββίδης

Στην 4η θέση του Πανευρωπαϊκού Πρωταθλήματος U20 στο Beach Volley οι πετοσφαιριστές Σωτήρης Σιαπάνης και Οδυσσέας Σαββίδης.
 

Σύμφωνα με ανακοίνωση της ΚΟΠΕ, ο Ομοσπονδιακός προπονητής Γιάννης Πετρούδης , μιλώντας στο γραφείο Τύπου της Ομοσπονδίας είπε ότι «είμαστε μεταξύ των καλύτερων. – Τι να πω για τα δυο αυτά παιδιά τον Σωτήρη Σιαπάνη και Οδυσσέα Σαββίδη. Τους ευχαριστώ για τη συνεργασία και τους εύχομαι ό,τι καλύτερο».
 
Με την 4η θέση η Κύπρος εξασφάλισε θέση για το Παγκόσμιο Πρωτάθλημα U21 αφού οι πρώτες τέσσερις ομάδες εκπροσωπούν την Ευρώπη. Μια ομολογουμένως σπουδαία επιτυχία αφού η Κύπρος θα βρεθεί εκεί που θα είναι η Σουηδία, Γερμανία και Ιταλία.
 
Αλεξάνδρα – Μαρία Όλγα στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βeach Volley  U20
 
Στο μεταξύ, απόλυτη ικανοποίηση επικρατεί για την προσπάθεια των Αλεξάνδρας Ιωάννου και Μαρίας –Όλγας Σιαπάνη στο Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Βeach Volley  U20 στο Brno της Τσεχίας.
 
Ο Ομοσπονδιακός προπονητής Ανδρέας Σαββίδης, σε δηλώσεις του στο γραφείο Τύπου της ΚΟΠΕ είπε ότι «είμαι απόλυτα ευχαριστημένος από τα κορίτσια και τη γενική τους απόδοσή τους στο Πανευρωπαϊκό».
 
«Στην πρώτη τους διεθνή εμφάνιση στάθηκαν αξιοπρεπώς. Δυο κορίτσια σε ηλικία 14-15 ετών συμμετείχαν σε Πανευρωπαϊκό Πρωτάθλημα U20 μαζεύοντας σημαντικές εμπειρίες που θα τις βοηθήσουν σε μελλοντικές διοργανώσεις. Τα κορίτσια ήλθαν σε τριβή με την ελίτ του Πανευρωπαϊκού βόλεϊ και πλέον γνωρίζουν τι χρειάζεται να κάνουν για να ανέβουν επίπεδο και να πρωταγωνιστήσουν στα επόμενα χρόνια», κατέληξε.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button