Επικαιρότητα

Μαζέψτε τους Παφίτες στην ΠΑΦΟ

Άλλος ένας «ξενιτεμένος» Παφίτης ποδοσφαιριστής ξεχώρισε με την απόδοση του. Στον χθεσινό ημιτελικό αναμεσά σε ΟΛΥΜΠΙΑΚΟ και ΑΕΛ ο Στέφανος Χαραλάμπους , γιος του παλαίμαχου ποδοσφαιριστή   του ΕΥΑΓΟΡΑ Πάμπου Χαραλάμπους όχι μόνο σκόραρε αλλά έδειξε ότι και τσαμπουκά διαθέτει και πολύ μπάλα γνωρίζει.

Στην ίδια ομάδα αγωνίζεται άλλος ένας Παφίτης πολύ κάλος ποδοσφαιριστής ο Παναγιώτης Ζαχαρίου.  Υπάρχουν βέβαια πολλοί άλλοι άριστοι Παφιτες ποδοσφαιριστές που αγωνίζονται σε ομάδες Α’ κατηγορίες όπως οι Ανδρέας Μακρής, Πηλεας, Θωμάς Ιωάννου, Γιάννης Χατζηβασιλης , Φύτος Κυριάκου , Σιέλης  αλλά και άλλοι που αγωνίζονται σε ψηλότερο επίπεδο στο εξωτερικό όπως οι Σιελης και Ιωάννου αλλά και σε μικρότερες κατηγορίες στην Κύπρο.

Οι Ρώσσοι ιδιοκτήτες της ομάδας της ΠΑΦΟΥ έχουν κάνει λανθασμένες επιλογές τα τελευταία χρόνια προσφέροντας πολύ μεγάλα συμβόλαια σε ξένους που δεν δικαιολογήσαν σε καμμιά περίπτωση τα λεφτά που πήραν. Είναι η ευκαιρία φέτος να κρίνουν ορθολογικά και όχι μόνο να «Κυπροποιήσουν» την ομάδα αλλά να εντάξουν στην ομάδα όσο το δυνατόν περισσότερους από αυτούς τους σπουδαίους Παφίτες ποδοσφαιριστές.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button