Επικαιρότητα

Μήνυμα ενότητας στέλνει ο πρόεδρος ΔΗΣΥ

Μήνυμα ενότητας προς όλες τις πολιτικές δυνάμεις του τόπου απηύθυνε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ Αβέρωφ Νεοφύτου. Μαζί με τον υπουργό γεωργίας περιόδευσαν σε γεωργικές εκμεταλλεύσεις και μονάδες μεταποίησης αγροτικών προϊόντων στο χωριό Στατός- Άγιος Φώτιος.

Ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ εξέφρασε την ικανοποίηση του που και νέοι άνθρωποι ασχολούνται με την γεωργία σημειώνοντας ότι αυτό αποτελεί ευλογία για τον τόπο. Όραμα του, συμπλήρωσε , είναι να δημιουργηθεί μια καλύτερη Κύπρος. Μια χώρα, συμπλήρωσε, καλύτερη για όλους τους πολίτες της που θα δημιουργεί ευκαιρίες.

Πιστεύω στην καλύτερη Κύπρο, συμπλήρωσε ο πρόεδρος του ΔΗΣΥ ο οποίος κάλεσε όλους να αφήσουν πίσω πράγματα που δημιούργησαν προστριβές και διενέξεις . Χρειάζεται μια εθνική συνεννόηση, συνέχισε, προκειμένου, να επιτευχθεί ο στόχος του ταμείου ανάκαμψης μέσα από το οποίο θα δημιουργηθεί η Κύπρος του αύριο.

Χρειάζεται συνεργασία, ανέφερε, και της κοινωνίας και των πολιτικών δυνάμεων. Μπορεί να υπάρχουν διαφορετικά κόμματα, κατέληξε, αλλά το μεγαλύτερο κόμμα όλων είναι η Κύπρος και θα εργαστούμε, ανέφερε, για μια καλύτερη Κύπρο για τα παιδιά μας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button