Επικαιρότητα

Μέχρι την Παρασκευή η παράκαμψη

Εντός της εβδομάδας , αν οι καιρικές συνθήκες είναι ευνοϊκές, θα ολοκληρωθεί η μικρή παράκαμψη που δημιουργείται στην είσοδο της Γιολου σύμφωνα με τον διευθυντή του τμήματος δημοσίων έργων.

Τα δημόσια έργα είχαν αποφασίσει αρχικά ότι για όσο διαρκούσαν οι εργασίες στην περιοχή για επιδιόρθωση του τμήματος του δρόμου που κατέρρευσε λόγο σαθρού υπεδάφους, για περίοδο δυο περίπου μηνών, η κυκλοφορία στον δρόμο από το Στρουμπι μέχρι την διασταύρωση προς την Σιμου, δεν θα επιτρεπόταν.

Ακολούθησε η «έκρηξη» των κατοίκων της Γιολου και τελικά αποφασίσθηκε να κατασκευασθεί μια προσωρινή παράκαμψη. Οι κάτοικοι ωστόσο θεωρούν ότι το έργο αυτό καθυστερεί και θα έπρεπε να ολοκληρωθεί αυθημερόν.

Απειλήθηκαν μάλιστα επεισόδιά χθες βράδυ όταν κάτοικοι της περιοχής επιχείρησαν να απομακρύνουν εκ νέου τα τσιμεντένια μπλοκ που τοποθετήθηκαν για να μην εισέρχονται οχήματα στο εργοτάξιο.

Ο διευθυντής του τμήματος δημοσίων έργων  Σωκράτης Ζαπιτης σημείωσε ότι  η ασφάλεια όσων χρησιμοποιούν τον δρόμο Πάφου-Πόλης Χρυσοχους είναι το πρώτιστο μέλημα του τμήματος και θα πρέπει το έργο να είναι απόλυτα ασφαλές για τους χρήστες του δικτύου.

Ο κ.Ζαπιτης ξεκαθάρισε ότι αν σημειωθούν βροχές τις επόμενες μέρες ενδεχομένως να καθυστερήσουν την ολοκλήρωση της παράκαμψης ενώ για την επιδιόρθωση του δρόμου εκτίμησε ότι οι δυο μήνες είναι ικανοποιητικός χρόνος.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close