Επικαιρότητα

Μέτρα από τον πρόεδρο για την διαφθορά

Ο πρόεδρος Αναστασιάδης εξαγγέλλει την ερχόμενη εβδομάδα σειρά μέτρων που θα βελτιώσουν την κακή εικόνα που εξέπεμψε η Κύπρος σε ότι αφορά την διαφθορά.

Ο πρόεδρος της Δημοκρατίας σε δηλώσεις στην Γεροσκηπου όπου κατέθεσε τον θεμέλιο λίθο του περιφερειακού κέντρου υγείας διευκρίνισε ότι τα μέτρα αυτά αφορούν νομοσχέδια που βρίσκονται στην Βουλή είτε άλλα μέτρα με στόχο σταδιακά να ξεπεραστεί το πρόβλημα αυτό.

Ο πρόεδρος της δημοκρατίας χαρακτήρισε δικαιολογημένη την έκφραση οργής του κόσμου αναφορικά με τα θέματα διαφθοράς. Σε δηλώσεις στην Πάφο είπε ότι η δύναμη της αυτοκριτικής θα πρέπει να οδηγεί και  στην παραδοχή λαθών, λαθών συμπλήρωσε που δεν αφορούν στην περίπτωση αυτή μόνο την κυβέρνηση .

Στην όλη εκμετάλλευση , όπως είπε χαρακτηριστικά, συμμετείχαν όλοι από όλους τους ιδεολογικούς αλλά και επαγγελματικούς χώρους. Ο Προέδρος Αναστασιάδης διαβεβαίωσε ότι εισπράττοντας το αίσθημα αγανάκτησης των πολιτών  δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανένα όπου και αν ιδεολογικά είναι τοποθετημένος.

Ήδη συμπλήρωσε, η έκθεση Καλογήρου υποδεικνύει κάποια κενά . Η τετραμελής επιτροπή προχωρεί σε έρευνες και θα δώσει πορίσματα, είπε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας ενώ και η αστυνομία συνεχίζει τις έρευνες και ανακρίσεις και δεν πρόκειται να χαριστεί σε κανένα διαβεβαίωσε.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button