Επικαιρότητα

Μάλλον αδέσποτος ο σκύλος που βρέθηκε στην Αναριτα

Νέος μάρτυρας κατέθεσε σήμερα στην  υπόθεση του θανάτου της 46χρονης Petrana Milchova Nikolova από την Βουλγαρία.

Ο Παντελής  Λαζάρου  αναφέρθηκε στις συνθήκες που βρέθηκε νεκρός σκύλος   Rottweiler στην Αναρίτα. Ο μάρτυρας ανέφερε πως σε τακτά χρονικά διαστήματα αγέλη αδέσποτων σκύλων περιφέρονταν στην περιοχή προκαλώντας ζημιές.

Ο εκπρόσωπος της κατηγορούσας αρχής Δικηγόρος της Δημοκρατίας Ανδρέας Χατζηκύρου υπέδειξε στον μάρτυρα δέσμη φωτογραφιών τις οποίες ο κ. Λαζάρου αναγνώρισε ως την  περιοχή που εντοπίστηκε νεκρός  ένας σκύλος  Rottweiler αλλά και τον σκύλο που όπως ανέφερε πρέπει να ήταν αυτός που τις προηγούμενες μέρες περιφέρονταν μαζί με άλλους και αργότερα εντοπίστηκε νεκρός.

Απαντώντας στην αντεξέταση του  συνήγορου υπεράσπισης Δικηγόρου Ηλία Στεφάνου ο μάρτυρας ανέφερε πως στην περιοχή της Αναρίτας υπάρχουν πολλές  μάντρες . Μάλιστα σε τακτά χρονικά διαστήματα αγέλη αδέσποτων σκύλων προκαλούσαν ζημιές . Όπως είπε ο κ. Λαζάρου σε κάποιο στάδιο ένας σκύλος Rottweiler εντοπίστηκε νεκρός φέροντας σφαιρίδια όπλου.

Επιπρόσθετα ο κ. Λαζάρου ανέφερε πως το συγκεκριμένο σκύλο τον είδε μέρες προηγουμένως να περιφέρεται αδέσποτος μαζί με άλλους σκύλους μεγαλόσωμους αλλά και μικρότερους. Είπε μάλιστα πως πρέπει να ήταν ο ίδιος σκύλος  χωρίς ωστόσο να είναι 100% σίγουρος αφού βρισκόταν σε τυμπανιαία κατάσταση.

Την 46χρονη  κατασπάραξαν πιθανόν δύο σκύλοι στις 22 Φεβρουαρίου του 2018 σε αγροτική περιοχή στην Γεροσκήπου. Ο 27χρονος ιδιοκτήτης σκύλων Rottweiler αντιμετωπίζει τις κατηγορίες της ανθρωποκτονίας, της πρόκλησης θανάτου εξ αμελείας και της παράλειψης προφύλαξης έναντι πιθανού κινδύνου από κάτοχο ζώου ο οποίος με τέτοιο αλόγιστο τρόπο, βεβιασμένο ή αμελή θέτει σε κίνδυνο ανθρώπινη ζωή ή είναι ενδεχόμενο να προκαλέσει σωματική βλάβη σε άλλον.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button
Close