Πάφος

Μάκη έφυγες νωρίς

Με μεγάλη θλίψη πληροφορηθήκαμε τον πρόωρο θάνατο του δημάρχου Γεροσκήπου Μιχάλη Παυλίδη. Θεωρούμε ότι ο θάνατος του αποτελεί μεγάλη απώλεια τόσο για το Δήμο Γεροσκήπου αλλά και για την επαρχία μας γενικότερα.

 

Συνεργαστήκαμε με τον Μάκη τα τελευταία πέντε χρόνια, είτε στο Δημοτικό Συμβούλιο της Γεροσκήπου, είτε στον ΣΑΠΑ ή ακόμη σε άλλες επιτροπές και σώματα. Συμφωνήσαμε σε σειρά θεμάτων, διαφωνήσαμε σε άλλα τόσα, όπως απαιτεί άλλωστε η δημοκρατία. Κανένας δεν μπορούσε να αμφισβητήσει την ειλικρίνεια του ακόμη και όταν διαφωνούσε μαζί μας. Κανένας δεν μπορεί να αμφισβητήσει το ήθος του.

 

Τροχοδρομήσαμε μια νέα πορεία για τη Γεροσκήπου. Διασκεδάσαμε μαζί, όταν συμφωνούσαμε αλλά και όταν διαφωνούσαμε. Γελάσαμε σε ανθρώπινες στιγμές, που όλοι έχουμε σήμερα τόσο ανάγκη. Τον χαρακτήριζε πάντα η εύθυμη διάθεση, προσφέροντας ένα διαφορετικό από το συνηθισμένο τόνο στις συζητήσεις.

 

Ο Μάκης έφυγε νωρίς πριν καν συμπληρώσει τα 67 του χρόνια. Αντιμετώπισε με θάρρος την επάρατη νόσο που τόσο ξαφνικά και ανέλπιστα τον κτύπησε. Καλό ταξίδι στην αιωνιότητα δήμαρχε. Η Γεροσκήπου σου οφείλει πολλά.

 

 

Εκ μέρους του διοικητικού συμβουλίου.

 

Μιχάλης Χ”Μιτσής (Πρόεδρος). Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Πάφου.

 

και

 

Αντώνης Τρακκίδης (Αντιπρόεδρος). Δημοτικός Σύμβουλος Δήμου Γεροσκήπου.

 

 

 

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button