Αθλητικά

Λιγοστεύουν οι πιθανότητες της ΠΑΦΟΥ, στιγμιότυπα

Ο ΑΡΗΣ δεν βρέθηκε στην καλύτερη του μέρα σήμερα. Παρόλα αυτά κέρδισε την ΠΑΦΟ στην έδρα του και σε συνδυασμό με την ισοπαλία του ΑΠΟΕΛ απολαμβάνει την μοναξιά της κορυφής.

Αντίθετα η ΠΑΦΟΣ δεν μπόρεσε να αξιοποιήσει τις απώλειες της ΑΕΚ και το «τρένο» της Ευρώπης απομακρύνεται. Ο διαιτητής επέτρεψε και δεν τιμώρησε το σκληρό παιχνίδι του ΑΡΗ ενώ και οι ποδοσφαιριστές της ΠΑΦΟΥ σε κάποιες περιπτώσεις δεν έπαιξαν με πείσμα. Για άλλο ένα παιχνίδι ο τερματοφύλακας Ιβουσιτς δεν δικαίωσε τις περγαμηνές που τον συνοδεύουν, ιδιαίτερα στο δεύτερο γκολ.

Άρης (Α.Σπιλέφσκι): Βανά, Πηλέας (46΄Καζού) Μποάκι, Μπέγκτσον (46΄Μαγιαμπέλα) Μπράουν (75΄Σπόλιαριτς) Γκομίς (71΄Στρούσκι) Γιαγκό, Μπρόρσον, Σόκε, Μπαμπίκα (81΄Στεπίνσκι) Κακόριν.

Στον πάγκο: Σωφρονίου, Καζού, Σικόρσκι, Σπόλιαριτς, Στεπίνσκι, Ντελμίρο, Μαγιαμπέλα, Μονέ – Πακέ, Στρούσκι, Μουσούντα, Γιαμπλόνσκι, Σουμάνσκι.

Πάφος (Μ.Σαλγκάδο): Ίβουσιτς, Παλάσιος, Κβίντα, Χότσκο, Ζάιρο, Ικόκο, Ζουνίνιο, Τάνκοβιτς (55΄Μπεσάρτ) Βαλακάρι (88΄Ναμ) Μπάιριτς, Πελάτζιο (74΄Ντράγκομιρ)

Στον πάγκο: Άντος, Μάχροβιτς, Μπενταγκόρ, Δημητρίου, Μπεσάρτ, Χέσταντ, Μιχαήλ, Ναμ, Μπρούνο, Ντράγκομιρ, Ταβάρες.

Διαιτητής: Redder Mikker
Α’ Βοηθός Διαιτητής: 
Jesper Dahl
Β’ Βοηθός Διαιτητής: 
Skytte Victor
4ος Διαιτητής: Αντωνίου Μενέλαος
VARSundberg Jakob Alexander
AVAR: Γεωργίου Χαράλαμπος
Παρατηρητής: Καπιτανής Κώστας

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button