Πάφος

Λειτουργεί το πολυδύναμο

Υπό το φως της βελτίωσης των επιδημιολογικών δεδομένων και της πιθανής επαναδραστηριοποίησης των επιχειρήσεων, κυρίως στον τουριστικό τομέα,  το Διοικητικό Συμβούλιο του Ιδρύματος Πολυδύναμο Κέντρο Κοινωνικής Μέριμνας του Δήμου Πάφου, αποφάσισε την έναρξη των Προγραμμάτων του Πολυδύναμου Κέντρου Κοινωνικής Μέριμνας Δήμου Πάφου από τις 15 Μαρτίου, εφόσον συμπληρωθεί ο απαιτούμενος αριθμός παιδιών.

 

Τον Μάρτιο αναμένεται να λειτουργήσει το βρεφοκομικό τμήμα και τον Απρίλιο το νηπιοκομικό τμήμα   και η Απογευματινή Απασχόληση. Από το τέλος της σχολικής χρονιάς και μέχρι την επανέναρξή της θα λειτουργήσει Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης για παιδιά Δημοτικού.

 

Το Κέντρο θα αρχίσει τη λειτουργία του με τα εξής Τμήματα:

  • Βρέφη 4 μηνών-2 ετών
  • Νήπια 2-4 ετών
  • Απογευματινή απασχόληση παιδιών 5-12

Οι ώρες λειτουργίας των Τμημάτων για τα βρέφη, τα νήπια και τα παιδιά είναι από  από τις 07.30 μέχρι τις 15.00 και για την απογευματινή απασχόληση από τις 13.00  μέχρι τις 18.00.

  • Πρόγραμμα Καλοκαιρινής Απασχόλησης  για παιδιά Δημοτικού από τις 7.30 το πρωί μέχρι τις 4.30  το απόγευμα.

 

Αιτήσεις για τα προγράμματα μπορούν να υποβληθούν:

  • Βρεφοκομικό  Τμήμα μέχρι την 1η Μαρτίου 2021
  • Απογευματινή Απασχόληση και Νηπιοκομικό Τμήμα  μέχρι τις 15  Μαρτίου 2021
  • Καλοκαιρινή Απασχόληση μέχρι τις  4 Ιουνίου 2021

 

Οι ενδιαφερόμενοι για εγγραφή μπορούν να προμηθευτούν τα σχετικά έντυπα αιτήσεων, από την ιστοσελίδα του Δήμου www.pafos.org.cy ή από το γραφείο της αρμόδιας λειτουργού κ. Άντρης Χριστοδουλίδου, στο Δημοτικό Μέγαρο.

 

Οι αιτήσεις, δεόντως συμπληρωμένες και υπογραμμένες, πρέπει να παραδοθούν στο Γραφείο του Δήμου για τα θέματα Κοινωνικής Μέριμνας, στο Δημοτικό Μέγαρο, ή να αποσταλούν, αφού πρώτα σαρωθούν (σκαναριστούν), στην ηλεκτρονική διεύθυνση social.welfare@pafos.org.cy

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button