Εκδηλώσεις

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Ο  Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το Σάββατο 17 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Ποταμιού. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Ονησιφόρου στην Αναρίτα. 

Την Κυριακή 18 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο. Στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των υπέρ πίστεως και πατρίδος αγωνισαμένων και πεσόντων και των υπό των πολεμίων αναιρεθέντων κατά την Τουρκικήν εισβολήν του 1974. 

  

Ο  Επίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος την προσεχή Κυριακή 18 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Παναγιά. Στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας. 

Τη Δευτέρα 19 Ιουλίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον Πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Προφήτη Ηλία στα Νέα Δήμματα. 

  

Ο  Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το Σάββατο 17 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον νεόδμητο Ιερό Παρεκκλήσι Αγίας Μαρίνας στο Πισσούρι. 

Την Κυριακή 18 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Πάχνα. Στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας. 

Την Τρίτη 20 Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Προφήτη Ηλία στο Πολέμι. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button