Εκδηλώσεις

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 1 Νοεμβρίου θα συλλειτουργήσει με τον Θεοφιλέστατο Επίσκοπο Αρσινόης κ. Παγκράτιο στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

Τη Δευτέρα 2 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αχέλεια.

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης για την εορτή του Αγίου Γεωργίου Καρσλίδη.

Την Πέμπτη 5 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Δημητριανού στην ομώνυμη κοινότητα.

Ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 31 Οκτωβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

Την Κυριακή 1 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πάλαι ποτέ πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων στη Μηλιού.

Την Τρίτη 3 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Γεωργίου στον Μούταλλο.

Την Παρασκευή 6 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Ξωκκλήσι Αγίου Δημητριανού στο Σαραμά, παρά την Σίμου και Λυσό.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button