Εκδηλώσεις

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 27 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Κενδέα στην Πάφο, όπου κατά τη διάρκεια της Θείας Λειτουργίας θα χειροτονήσει εις πρεσβύτερο τον διάκονο Λάμπρο Στυλιανού.

Την Κυριακή 28 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσομαμωνίτισσας στα Μαμώνια. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου Παύλου στην Πάχνα.

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στην Πάφο.

Την Τετάρτη 1ην Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

 

Ο Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 28 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στη Τσάδα. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στην Πάφο.

Τη Δευτέρα 29 Ιουνίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλων Πέτρου και Παύλου στην Αργάκα.

Την Τρίτη 30 Ιουνίου θα λειτουργήσει και κηρύξει στο πανηγυρίζων Ιερό Παρεκκλήσι των Αγίων Αποστόλων στην Πάχνα. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Αναργύρων στην Κάτω Πάφο.

Την Τετάρτη 1ην Ιουλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλήσι, πάλαι ποτέ διαλάμψασα Ιερά Μονή Αγίων Αναργύρων παρά το Φοινί.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button