Εκδηλώσεις

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 17 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Ευψυχίου στον Πωμό.

Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Παντανάσσης στην Πάφο. Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην Πέγεια.

Ο  Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Κυριακή 17 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Ευαγγελιστρίας στον Κάθηκα. Την Τετάρτη 20 Νοεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο. Την Πέμπτη 21 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Καθολικής στην Κάτω Πάχνα.

Το Σάββατο 23 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα, εκ μεταθέσεως Ιερό Ναό Αγίου Γενναδίου στο Μωρό Νερό, μεταξύ Καλλέπειας και Επισκοπής Πάφου. Την Κυριακή 24 Νοεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Μαραθούντα. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Αικατερίνης στην Τάλα. Τη Δευτέρα 25 Νοεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Στυλιανού στην Πενταλιά.

Οι Θεολόγοι της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου την προσεχή Κυριακή 17 Νοεμβρίου θα κηρύξουν ως ακολούθως:

Παύλος Άρκου                     Χολέτρια

Αλέξανδρος Μπιτσιούνης       Αρόδες

Γεώργιος Σαββίδης               Λέμπα

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close