Εκδηλώσεις

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Ο  Μητροπολίτης Πάφου κ.κ. Τυχικός την Κυριακή 21 Απριλίου θα συλλειτουργήσει με τον Πανιερώτατο Μητροπολίτη Κυρηνείας κ.κ. Χρυσόστομο στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Μούταλλο.

Την Τετάρτη 24 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στο Μέσα Χωριό.

Την Πέμπτη 25 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Μάρκου στην Γιόλου.

Την Παρασκευή 26 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Ιακώβου του Αδελφοθέου στα Κονιά.

Το Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό της Παναγίας Χρυσομαμωνίτισσας στα Μαμμώνια.

O Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος από την Κυριακή 21 Απριλίου έως και το Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου θα λειτουργεί στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Ο Αρχιμανδρίτης της Ιερά Μητροπόλεως Πάφου κ. Ιωάννης Θεοχάρους την Κυριακή 21 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Φοινί. Ακολούθως η ώρα 11:00 π.μ. θα παραστεί στα εγκαίνια της αίθουσας του Δημοτικού σχολείου Φοινιού, η οποία παραχωρήθηκε από το Κοινοτικό Συμβούλιο Φοινιού προς την Πολιτική Άμυνα, όπου και θα προστεί της ακολουθίας του Μικρού Αγιασμού.

Την Τετάρτη 24 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στην Κρήτου Μαρόττου.

Την Παρασκευή 26 Απριλίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στα Κούκλια.

Το Σάββατο του Λαζάρου 27 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στο ομώνυμο χωριό.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button