Εκδηλώσεις

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Ο  Μητροπολίτης Πάφου κ.κ. Τυχικός την Κυριακή 17 Μαρτίου θα συλλειτουργήσει μετά του Σεβασμιωτάτου Μητροπολίτου Γουινέας κ.κ. Γεωργίου και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Τσάδα, όπου στην συνέχεια θα προστεί του μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας.

Την Κυριακή το εσπέρας θα προστεί του Α´ Κατανυχτικού Εσπερινού στον Καθεδρικό Ναό του Αγίου Θεοδώρου. Θα ακολουθήσει ομιλία του με θέμα «Απαραίτητα πνευματικά εφόδια για τη Μεγάλη Τεσσαρακοστή».

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Εισοδίων της Θεοτόκου στην Πέγεια.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Κενδέα στην Πάφο.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου το βράδυ θα προστεί της ακολουθίας του Μικρού Αποδείπνου και θα αναγνώσει την Α´ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσελεούσης στην Χλώρακα.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλήσι του Αγίου Επιφανίου στα Μέσανα.

O Θεοφιλέστατος Χωρεπίσκοπος Αρσινόης κ. Παγκράτιος την Κυριακή 17 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ι.Μ. Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Την Κυριακή το εσπέρας θα προστεί του Α´ Κατανυχτικού Εσπερινού στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Την Τετάρτη 20 Μαρτίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου το εσπέρας θα προστεί της ακολουθίας του Μικρού Αποδείπνου και θα αναγνώσει την Α´ Στάση των Χαιρετισμών προς την Υπεραγία Θεοτόκο στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Το Σάββατο 23 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης.

Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιερά Μητροπόλεως Πάφου κ. Ιωάννης Θεοχάρους την Τετάρτη 20 Μαρτίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στην Πόλη Χρυσοχούς.

Την Παρασκευή 22 Μαρτίου θα τελέσει την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Μεταμορφώσεως του Σωτήρος στην Αυδήμου.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button