Εκδηλώσεις

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος το προσεχές Σάββατο 9 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στη Φασούλα.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Α΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Κενδέα στην Πάφο.

 Ο Επίσκοπος Αρσινόης Νεκτάριος την προσεχή Κυριακή 10 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στην Κρήτου Μαρόττου.

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την Ακολουθία των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Α΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Καθεδρικό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερώνα Χρυσοχούς.

 Ο  Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 9 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίων Τεσσαράκοντα Μαρτύρων στη Τάλα.

Την Κυριακή 10 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης Στην Αγία Μαρίνα Χρυσοχούς.

Την Παρασκευή 15 Μαρτίου θα προστεί της Ακολουθίας των Χαιρετισμών, θα αναγνώσει την Α΄ Στάση αυτών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Γεννήσεως του Χριστού στην Τάλα.

 Οι Θεολόγοι της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου την προσεχή Κυριακή 10 Μαρτίου θα κηρύξουν τον θείο λόγο ως εξής:

Παύλος Άρκου                          Μεσόγη

Αλέξανδρος Μπιτσιούνης           Αυδήμου

Γεώργιος Σαββίδης                    Κονιά

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button