Εκδηλώσεις

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή 31 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει κατά την Προηγιασμένη Θεία Λειτουργία στον Ιερό Ναό Αγίου Κενδέου στην Πάφο. Το εσπέρας θα χοροστατήσει κατα την ακολουθία του Ακαθίστου Ύμνου και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στην Μεσόγη.

 

Την Παρασκευή 31 Μαρτίου και ώρα 8:30 μ.μ. θα λειτουργήσει και θα κηρύξει κατά την αγρυπνία στην Ιερά Μονή Παναγίας Σαλαμιωτίσσης επι τη ευκαιρία της εορτής του Ακαθίστου Υμνου.

 

Το Σάββατο 1 Απριλίου και ώρα 10 π.μ. θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας για την εθνική εορτή στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

 

Την Κυριακή 2 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσσοαιματούσης στην Χλώρακα όπου και θα τελέσει το εθνικό μνημόσυνο των ηρώων της κοινότητας.

 


Ο Επίσκοπος Αρσινόης και Ηγούμενος Χρυσορρογιατίσσης κ. Παγκράτιος την προσεχή Παρασκευή 31 Μαρτίου θα χοροστατήσει και θα κηρύξει κατά την ακολουθία του Ακαθίστου Υμνου στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορροϊατίσσης.

 

Το Σάββατο 1 Απριλίου και ώρα 10 π.μ. θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας για την εθνική εορτή στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στην Πόλη Χρυσοχούς.

 

Ο  Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Ιωάννης την προσεχή Παρασκευή 31 Μαρτίου θα προστεί της ακολουθίας

Δείτε Περισσότερα
Back to top button