Εκδηλώσεις

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Ο  Μητροπολίτης Πάφου κ. Τυχικός σήμερα  Παρασκευή 24 Μαρτίου θα χοροστατήσει κατά την ακολουθία του Εσπερινού, θα αναγνώσει την Δ’ Στάση των Χαιρετισμών και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό του Ευαγγελισμού της Θεοτόκου στην Βάσα Κοιλανίου 

Το Σάββατο 25 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου και ώρα 10 π.μ. θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας για την εθνική εορτή στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο.

Την Κυριακή 26 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο όπου και θα τελέσει το μνημόσυνο των αοιδίμων προκατόχων μητροπολιτών Πάφου.


Ο Θεοφιλέστατος Επίσκοπος Αρσινόης και Ηγούμενος Χρυσορρογιατίσσης κ. Παγκράτιος τo προσεχές Σάββατο 25 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Καθεδρικό Ιερό Ναό Αγίου Μάμαντος στην Περιστερόνα.

Το Σάββατο 25 Μαρτίου και ώρα 10 π.μ. θα προστεί της καθιερωμένης δοξολογίας για την εθνική εορτή στον Ιερό Ναό Αποστόλου Ανδρέα στην Πόλη Χρυσοχούς.

 Ο Πανοσιολογιώτατος Αρχιμανδρίτης της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Ιωάννης την  Παρασκευή 24 Μαρτίου θα προστεί της ακολουθίας του Εσπερινού, θα αναγνώσει την Δ’ Στάση των Χαιρετισμών και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Τίμη.

 Το Σάββατο 25 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας της Οδηγήτριας στην Μαραθούντα.

 Την Κυριακή 26 Μαρτίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Τίμη.

Δείτε Περισσότερα
Back to top button