Εκδηλώσεις

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Ο  Επίσκοπος Αρσινόης και Ηγούμενος Χρυσορρογιατίσσης κ. Παγκράτιος την προσεχή Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στην Έμπα. 

 

Ο  Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Πέμπτη 9 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος για την απόδοση της εορτής της Υπαπαντής. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Χαραλάμπους στην Έμπα. 

Την Παρασκευή 10 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Πανηγυρίζον Ιερό Ξωκκλήσι Αγίου Χαραλάμπους παρά τη Λυσό και Φιλούσα Χρυσοχούς. 

Το Σάββατο 11 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Βλασίου στην Τσάδα. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Παρασκευής στη Γεροσκήπου. 

Την Κυριακή 12 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλων Παύλου και Βαρνάβα στην Πάφο.  

Τη Δευτέρα 13 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Ξωκκλήσι Αγίου Ευλογίου στη Κοιλίνια. 

Την Τρίτη 14 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Παύλου στην Κάτω Πάχνα. 

Την Τετάρτη 15 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Τυχικού στα Μέσανα. 

Την Πέμπτη 16 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνας στη Δορά, για την εορτή του Αγίου Παμφίλου, ερείπια ναού του σώζονται στην κοινότητα. 

Την Παρασκευή 17 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο Ιερό Παρεκκλήσι Αγίας Μαριάμνης στο Άρσος. Το εσπέρας της ίδιας ημέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Χρυσοαιματούσης στη Χλώρακα. 

Το Σάββατο 18 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Κοιμητηριακό Ναό Αγίου Επιφανίου στην Πάφο. 

Την Κυριακή 19 Φεβρουαρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Παναγίας Θεοσκέπαστης στην Κάτω Πάφο. 

 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button