Εκδηλώσεις

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Ο Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος σήμερα  Παρασκευή 23 Σεπτεμβρίου στις 8 μ.μ. θα προστεί των Εγκαινίων του Ιερού Παρεκκλησίου Τιμίου Προδρόμου στην Έμπα. Η τελετή θα περατωθεί γύρω στις 1:30 π. μ. του Σαββάτου. 

  

Ο  Επίσκοπος Αρσινόης και ηγούμενος Χρυσορρογιατίσσης κ. Παγκράτιος την προσεχή Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Θεοδώρου στην Πάφο, όπου θα προστεί του μνημοσύνου των πεσόντων και σφαγιασθέντων κατά την Μικρασιατική καταστροφή. Ομιλητής στο μνημόσυνο θα είναι ο κ. Ξένιος Παναγής Διευθυντής του Λυκείου Αγίου Νεοφύτου Πάφου. 

  

Ο   Πρωτοσύγκελλος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός αύριο  Σάββατο 24 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Δημητρίου στον Μούταλλο. 

Την Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Νικολάου στη Νατά, όπου στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου των ηρώων της κοινότητας. 

Τη Δευτέρα 26 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου στο Πραστειό Αυδήμου. 

  

Ο Θεολόγος κ. Μιχαλάκης Λοϊζίδης την προσεχή Κυριακή 25 Σεπτεμβρίου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Πάνω Πάχνα. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button