Εκδηλώσεις

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Ο  Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 8 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αποστόλου και Ευαγγελιστού Ιωάννου του Θεολόγου. Την Τετάρτη 11 Μαΐου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στη Δρούσια.

Ο  Επίσκοπος Αρσινόης και ηγούμενος Χρυσορρογιατίσσης κ. Παγκράτιος το προσεχές Σάββατο 7 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην Ιερά Μονή Παναγίας Χρυσορρογιατίσσης. Κατά την λειτουργία θα χειροτονήσει εις διάκονο τον κ. Παναγιώτη Ιωάννου. Την Τετάρτη 11 Μαΐου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Επιφανίου στην Ασπρογιά.

Ο  Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 7 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον εκ μεταθέσεως Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Επιφανίου στα Μέσανα. Την Κυριακή 8 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αποστόλου Λουκά στα Κούκλια.

Ο θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Παύλος Άρκου την προσεχή Κυριακή 8 Μαΐου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αποστόλου Βαρνάβα στη Μεσόγη. Ο θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Γεώργιος Σαββίδης την προσεχή Κυριακή 8 Μαΐου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στην Αχέλεια.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button