Εκδηλώσεις

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Ο  Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Πέμπτη 28 Απριλίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Παναγίας Ζωοδόχου Πηγής στην Αμαργέτη. 

Την Κυριακή 1ην Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Παναρέτου στην Κολώνη. 

Την Τετάρτη 4 Μαΐου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Αγίου Εφραίμ στα Χολέτρια. 

Την Πέμπτη 5 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Εφραίμ στον Άγιο Αμβρόσιο. 

  

Ο  Επίσκοπος Αρσινόης και ηγούμενος Χρυσορρογιατίσσης κ. Παγκράτιος το προσεχές Σάββατο 30 Απριλίου θα χοροστατήσει κατά τον εσπερινό και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίου Θωμά στην ομώνυμη κοινότητα. 

  

Ο  Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός την προσεχή Παρασκευή 29 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού Κρατημάτου παρά την Κρήτου Μαρόττου. 

Το Σάββατο 30 Απριλίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στην πάλαι ποτέ διαλάμψασα Ιερά Μονή Αγίου Γεωργίου Κουμάνων στα Μέσανα. 

Την Κυριακή 1ην Μαΐου το εσπέρας θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Ξωκκλήσι της Αγίας Ματρώνας στην Πέγεια. 

Την Τρίτη 3 Μαΐου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίας Μαύρης στην Κάτω Πάφο. 

Την Τετάρτη 4 Μαΐου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Αγίας Ειρήνης στην Τίμη. 

Την Πέμπτη θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Παρεκκλήσι Αγίου Εφραίμ στην Χλώρακα. 

  

Ο θεολόγος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Παύλος Άρκου την προσεχή Κυριακή 1ην Μαΐου θα κηρύξει τον θείο λόγο στον Ιερό Ναό Αγίας Βαρβάρας στην Άρμου. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button