Εκδηλώσεις

Λειτουργίες – Κηρύγματα Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου

Ο  Μητροπολίτης Πάφου κ. Γεώργιος την προσεχή Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίου Γεωργίου στο Προδρόμι.

 

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στον πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό Τιμίου Σταυρού στο Όμοδος. Την επομένη, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει, θα κηρύξει και θα προστεί της τελετής της Υψώσεως του Σταυρού στον ίδιο πανηγυρίζοντα Ιερό Ναό.

 Ο  Πρωτοσύγκελος της Ιεράς Μητροπόλεως Πάφου κ. Τυχικός το προσεχές Σάββατο 11 Σεπτεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει παρά το σπήλαιο του Αγίου Κουρνούτα στη Σαλαμιού. Την Κυριακή 12 Σεπτεμβρίου λειτουργήσει και θα κηρύξει στον Ιερό Ναό Αγίας Μαρίνης στη Δορά, όπου στη συνέχεια θα προστεί του εθνικού μνημοσύνου του ήρωα της κοινότητας Ανδρέα Ζαχαρία Σάββα.

Τη Δευτέρα 13 Σεπτεμβρίου θα προστεί του εσπερινού και θα κηρύξει στην πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή Τιμίου Σταυρού Μίνθης. Την επομένη, Τρίτη 14 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει, θα κηρύξει και θα προστεί της τελετής της Υψώσεως του Σταυρού στην ίδια πανηγυρίζουσα Ιερά Μονή. Την Πέμπτη 17 Σεπτεμβρίου θα λειτουργήσει και θα κηρύξει στο πανηγυρίζον Ιερό Ξωκκλήσι Αγίου Αναστασίου και Ευσταθίου στην Τσάδα.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button