Πάφος

Λειτουργία νέου Περιφερειακού Γραφείου ΚΟΑΠ στην Πόλη Χρυσοχούς

Ξεκίνησε χθες την λειτουργία του το νέο Περιφερειακό Γραφείο του Κυπριακού Οργανισμού Αγροτικών Πληρωμών στην Πόλη Χρυσοχούς, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση.

Όπως αναφέρεται σε συνέχεια των πρόσφατων εξαγγελιών του Επιτρόπου Ανδρέα Κυπριανού για δημιουργία παραρτήματος του Επαρχιακού Γραφείου Πάφου στην περιοχή της Πόλεως Χρυσοχούς, ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να ανακοινώσει ότι ο Κυπριακός Οργανισμός Αγροτικών Πληρωμών λειτουργεί από την Δευτέρα, 10 Ιανουαρίου 2022 το νέο του Περιφερειακό Γραφείο στην Πόλη Χρυσοχούς.

Όλοι οι κάτοικοι της περιοχής Πόλεως Χρυσοχούς και Τηλλυρίας θα μπορούν, προστίθεται στην ανακοίνωση, να εξυπηρετούνται από το νέο Περιφερειακό Γραφείο καθημερινά Δευτέρα μέχρι Παρασκευή από τις 8:00π.μ. μέχρι τις 2:30μ.μ.

Το Γραφείο του ΚΟΑΠ συστεγάζεται με το Περιφερειακό Γεωργικό Γραφείο Πόλεως Χρυσοχούς στην οδό Τιμοχάρη 1, 8820 Πόλη Χρυσοχούς, Πάφος. Τα τηλέφωνα επικοινωνίας είναι 26964633 και 26964634 και το τηλεομοιότυπο (φαξ) είναι 26964635.

Ο ΚΟΑΠ σημειώνει πως έχει ως βασικό στόχο και επιδίωξη του τη σωστή, ολοκληρωμένη και άμεση εξυπηρέτηση και ενημέρωση του κοινού, για τις δραστηριότητες του και τα μέτρα ενίσχυσης που εφαρμόζει τόσο από Ευρωπαϊκά όσο και από Εθνικά κονδύλια.

Επισημαίνει ακόμη πως η λειτουργία του νέου αυτού γραφείου συντείνει προς την επίτευξη του στόχου αυτού, αφού θα βοηθήσει στην καλύτερη εξυπηρέτηση των αγροτών της περιοχής και στον τερματισμό της πολύχρονης ταλαιπωρίας τους από τη μετάβαση στο Επαρχιακό Γραφείο Πάφου, όποτε προέκυπτε ανάγκη για δια ζώσης εξυπηρέτηση.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button