Επικαιρότητα

Λίφτινγκ στο νοσοκομείο Πάφου

Ο υπουργός υγείας Μιχάλης Δαμιανού χαιρετίζει την έναρξη λειτουργίας της νέας μονάδας αιμοκάθαρσης του νοσοκομείου Πάφου. Μετά από επίσκεψη του στο νοσοκομείο Πάφου και στην νέα μονάδα που έχει ανεγερθεί στην πίσω πλευρά του γενικού νοσοκομείου της πόλης σημείωσε ότι αναβαθμίζει τον τομέα των παρεχόμενων υπηρεσιών στην συγκεκριμένη ομάδα ασθενών.

Καλύπτει τις ανάγκες της επαρχίας για τα επόμενα 15 χρόνια , πρόσθεσε, επισημαίνοντας ότι η βελτίωση και αναβάθμιση των υπηρεσιών υγείας  σε ολόκληρη την Κύπρο αποτελεί ύψιστη προτεραιότητα του κυβερνητικού  προγράμματος.

Ο κ. Δαμιανού απαντώντας σε σχετική ερώτηση ανέφερε ότι υλοποιείται ο σχεδιασμός για γενικότερη αναβάθμιση του νοσοκομείου Πάφου, το οποίο έχει λειτουργήσει πριν από τέσσερεις σχεδόν δεκαετίες ενώ ο γενικός διευθυντής του οργανισμού κρατικών υπηρεσιών υγείας  Κύπρος Σταυρίδης επεσήμανε ότι βρίσκονται ήδη σε εξέλιξη εργασίες για την γενικότερη κτιριολογική αναβάθμιση του νοσοκομείου.

Το όλο έργο , όπως ανέφερε, χρηματοδοτείται από το σχέδιο  ανάκαμψης και ανθεκτικότητας. Η γενική διευθύντρια του υπουργείου υγείας κ. Γιαννάκη υπέδειξε ότι ιδιαίτερα για την μονάδα αιμοκάθαρσης θα μπορεί να εξυπηρετεί , εκτός από τους ντόπιους ασθενείς , και ξένους περιηγητές και αυτό θα αποτελεί ένα επιπλέον έσοδο για τον οργανισμό, κατέληξε.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button