Επικαιρότητα

Κτύπησε αστυνομικό και εγκατέλειψε

Οδηγός αυτοκινήτου που δεν έφερε πινακίδες εγγραφής κτύπησε αστυνομικό που του έκανε σήμα να σταματήσει και εγκατέλειψε την περιοχή.

Η αστυνομία αναζητεί αυτοκίνητο μάρκας Honda,  Civic, τύπου hatchback, χρώματος κίτρινου. Το επεισόδιο σημειώθηκε νωρίς   χθες  βράδυ, στην οδό Ελευθέριου Βενιζέλου, στην Πάφο.

Στο αυτοκίνητο βρισκόταν ακόμη ένα πρόσωπο, ως συνοδηγός, ενώ σύμφωνα με την περιγραφή του οχήματος, αυτό δεν έφερε προφυλακτήρα στο μπροστινό μέρος.

Κάτω από συνθήκες που διερευνώνται, ο οδηγός του αναζητούμενου αυτοκινήτου παρέλειψε να σταματήσει σε σήμα που του έγινε από Αστυνομικό του αρχηγείου αστυνομίας  για σκοπούς ελέγχου και αφού ελίχθηκε για να διαφύγει, χτύπησε ελαφρώς το μέλος της Αστυνομίας που βρισκόταν πεζός στο σημείο του ατυχήματος.

Ο υπεύθυνος οδηγός εγκατέλειψε με το όχημά του τη σκηνή, χωρίς να παράσχει οποιαδήποτε βοήθεια. Το μέλος της Αστυνομίας από τις ιατρικές εξετάσεις φαίνεται να έχει υποστεί κάταγμα στο χέρι.

Παρακαλείται οποιοσδήποτε γνωρίζει οτιδήποτε που μπορεί να βοηθήσει στον εντοπισμό του εν λόγω αυτοκινήτου ή και στον εντοπισμό του υπεύθυνου οδηγού του, να επικοινωνήσει με το Τμήμα Τροχαίας Πάφου, στον τηλεφωνικό αριθμό 26-806112 ή με τη Γραμμή Επικοινωνίας του Πολίτη στον τηλεφωνικό αριθμό 1460 ή με τον πλησιέστερο Αστυνομικό Σταθμό.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button