Επικαιρότητα

Κτύπησαν θηροφυλακες

Ένας 43χρονος από χωριό της επαρχίας Πάφου που απασχόλησε κατά το παρελθόν τις αρχές με υποθέσεις λαθροθηρίας αρνήθηκε να σταματήσει χθες βράδυ για έλεγχο από μέλη της υπηρεσίας θήρας. 

Ο 43χρονος όχι μόνο δεν σταμάτησε αλλά κτύπησε το όχημα της υπηρεσίας και τραυμάτισε ελαφρά ένα από τους δυο θηροφυλακες που ήταν στο σημείο ελέγχου. Το περιστατικό σημειώθηκε γύρω στις 10 χθες βράδυ κοντά στο χωριό Λυσος που βρίσκεται στα όρια του δάσους της Πάφου.

Οι θηροφυλακες που προφανώς είχαν εξασφαλίσει σχετικές πληροφορίες τοποθέτησαν το όχημα τους σε δρόμο που οδηγεί προς το δάσος. Τέσσερεις τετράτροχες μηχανές τις οποίες οδηγούσαν ισάριθμα πρόσωπα που φορούσαν κράνη πλησίασαν το μπλόκο της υπηρεσίας και παρα τα σήματα που τους έγιναν να σταματήσουν οι τρεις κατάφεραν να διαφύγουν ενώ ο τέταρτος κτύπησε με την μηχανή του στο όχημα της υπηρεσίας. Όταν τον προσέγγισε ο ένας από τους δυο θηροφυλακες ο χειριστής της μηχανής στην προσπάθεια του να ξεφύγει οδήγησε κατ’επαναληψη την μηχανή εναντίον του οχήματος της υπηρεσίας θήρας προκαλώντας ζημίες ενώ κτύπησε και τον ένα από τους θηροφυλακες τραυματίζοντας τον  ελαφρά.

Στην πάλη που υπήρξε ο θηροφυλακας κατάφερε να αποσπάσει το κράνος του χειριστή της μηχανής αναγνωρίζοντας τον ότι είναι 43χρονος από χωριό της περιοχής. Εναντίον του εξεδωθει ένταλμα σύλληψης και αναζητείται.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button