Πάφος

Κρούσμα και στον Άγιο Γεώργιο

Προσωπικός γιατρός που διατηρεί ιατρείο στην κλινική «Άγιος Γεώργιος» είναι θετικός στον Κορονοιο.

 

Το ανακοινώσε η διεύθυνση  του Νοσοκομείου Άγιος Γεώργιος & Κυανούς Σταυρός σημειώνοντας ότι ο γιατρός αυτός βρίσκεται σε αυτοπεριορισμό εδώ και 1 εβδομάδα.

Στην ανακοίνωση τονίζεται επίσης ότι συνεχίζουν  να εφαρμόζουν   τα αυστηρά μέτρα όσο αφορά το θέμα του Κορωνοϊού  ενώ προς το παρών κανένα μέλος του ιατρικού, νοσηλευτικού και άλλου προσωπικού  δεν έχει εμφανίσει οιανδήποτε συμπτώματα που να σχετίζονται με τη νόσο του Κορωνοϊού.

Παρά το γεγονός ότι όλοι οι χώροι των νοσηλευτηρίων των δυο κλινικών που έχουν συγχωνευτεί, έχουν απολυμανθεί εκτεταμένα πριν 48 ώρες, σήμερα  το πρωί θα επαναληφθεί η απολύμανση. Η απολύμανση θα περιλαμβάνει όλους τους χώρους των νοσηλευτηρίων τόσο του Αγίου Γεωργίου όσο και του Κυανού Σταυρού.

Τονίζεται επίσης ότι έχουν δοθεί τα ονόματα όλων των μελών του προσωπικού τα οποία είχαν έρθει σε επαφή μαζί με το γιατρό και θα ληφθούν όλα τα μέτρα τα οποία προβλέπει το πρωτόκολλο σε τέτοιες περιπτώσεις.

Για τις επόμενες 2-3 μέρες το νοσηλευτήριο θα εργάζεται με προσωπικό ασφαλείας για ΜΟΝΟ επείγοντα περιστατικά μέχρι την διερεύνηση του θέματος και οδηγίες που θα ληφθουν  από την μονάδα επιδημιολογικής επιτήρησης του Υπουργείου Υγείας.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button