Επικαιρότητα

Κοσμοπλημμύρα στο Παφιτκο καρναβάλι

Κοσμοπλημμύρα το απόγευμα στο παραλιακό μέτωπο Πάφου.

Δέκα χιλιάδες, σύμφωνα με τους διοργανωτές, ντόπιοι και επισκέπτες απόλαυσαν το Παφιτικο Καρναβάλι. Ρυθμός, χορός και κέφι από πέντε χιλιάδες καρναβαλιστές που μετέτρεψαν την παραλιακή λεωφόρο Ποσειδώνος  σε σαμποδρομιο του Ρίο Ντε Τζανέιρο.

Φανταχτερές και πολύχρωμες στολές, καλλίγραμμα σώματα μουσική και χορός συνέθεταν το σκηνικό, χωρίς να απουσιάζει και η σάτιρα. Εξήντα περίπου άρματα και ομάδες με πέντε χιλιάδες καρναβαλιστές συμμετείχαν στο φετινό παφιτικο καρναβάλι το οποίο άνοιξε η Αφρο Κουίν με την συνοδεία της,  μαζορετες και χορευτές και χορεύτριες από σχολές χορού της Πάφου.

Ο δήμαρχος Πάφου Φαίδωνας Φαίδωνος ευχαρίστησε τόσο τους επισκέπτες όσο και τους κατοίκους της επαρχίας για την παρουσία τους αλλά ιδιαίτερα όσους συμμετείχαν στις εκδηλώσεις του καρναβαλιού στην Πάφο. Αποδείχθηκε ξανά, συμπλήρωσε, ότι η Πάφος μπορεί να διοργανώνει όμορφες εκδηλώσεις και δραστηριότητες και να συνεχίσει να είναι  πόλος έλξης τόσο για ντόπιους όσο και για ξένους όλων των ηλικιών.

Πριν την έναρξη της Παρέλασης, η Φιλαρμονική του Δήμου Πάφου  ενίσχυσε την αποκριάτικη ατμόσφαιρα με αποκριάτικες μελωδίες.

Καρναβαλιστικες παρελάσεις οργανώνουν αύριο οι δήμοι Πεγειας και Πόλεως Χρυσοχους.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button