Επικαιρότητα

Κοροϊδία για Μαρίνα

Η κοροϊδία για ανέγερση Μαρίνας στην Κισσόνεργα έχει ξεπεράσει τα όρια, σημειώνει το μέλος του εκτελεστικού γραφείου του ΔΗΚΟ Χρύσανθος Σαββίδης ο οποίος σημειώνει ότι οι αρμόδιοι εδώ και 20 χρόνια κοροϊδεύουν τους Παφιτες.

«Κάθε λίγο και λιγάκι λένε ότι τάχατες κάνουν μελέτες. Αποτέλεσμα κανένα.» Επικρίνει επίσης τους παράγοντες της πόλης που έχουν αποσιοποιησει το θέμα, σημειώνει σε γραπτή δήλωση του.

« Η ύπαρξη της  Μαρίνας θα δώσει άλλον αέρα στην πόλη, θα κινήσει το ενδιαφέρον ξένων και ντόπιων και θα συμβάλλει πιο πολύ στην ανάπτυξη του τουρισμού αλλά και του εμπορίου. Θα μειώσει την ανεργία κατά πολύ και θα φέρει ένα νέο αέρα στην ζωή των Παφιτών.

Η Πάφος είναι η μόνη πόλη στην Κύπρο, που ενώ η τοπική της οικονομία βασίζεται στον τουρισμό δε διαθέτει μια Μαρίνα ή αγκυροβόλιο». Κάλεσε τους  άρχοντες της Πάφου να ασχοληθούν με τα σοβαρά κατά την έκφραση του και να δώσουν  στην Πάφο την αίγλη που της αξίζει και που δικαιωματικά θα έπρεπε να διαθέτει.

«Δεν σας θέλουμε μόνο στους γάμους και στις κηδείες αλλά να εγκαινιάζουμε μαζί έργα ανάπτυξης που εδώ και δεκαετίες έχουμε να δούμε στην Πάφο.»

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close