Επικαιρότητα

Κομπίνα εκατομμυρίων

Ατράνταχτα στοιχεία παρέδωσε  στις αρχές μέτοχος ασφαλιστικής εταιρείας που καταγγέλλει  ότι οχήματα της εταιρείας του ενέχονται σε εικονικά δυστυχήματα.

Ο μέτοχος παρέθεσε συγκεκριμένα στοιχεία στην Αστυνομία προκειμένου να τεκμηριώσει την θέση του, ενώ στοιχεία παρέδωσε και στην νομική υπηρεσία.   Σύμφωνα με διάφορα έγγραφα που εξασφάλισε από την ίδια την εταιρεία  πρόκειται για 73 και πλέον ανύπαρκτα ατυχήματα για τα οποία πολλοί από τους χρήστες των οχημάτων που ως επί το πλείστον ανήκουν στην εταιρεία δεν γνώριζαν για την ύπαρξη των ατυχημάτων αυτών για τα οποία καταβλήθηκαν αποζημιώσεις.  Η αστυνομία που έχει ήδη αρχίσει την διερεύνηση της υπόθεσης έχει εντοπίσει, με βάση πληροφόρηση που έδωσε ανακριτής  της αστυνομίας στον παραπονούμενο, τουλάχιστον πενήντα εικονικά δυστυχήματα.

Υπολογίζεται ότι κάποιοι εντος της εταιρείας προφανώς εισέπραξαν από τα ανύπαρκτα αυτά ατυχήματα πέραν του ενός εκατομμυρίου ευρώ. Ο μέτοχος παρέδωσε στις αρχές κατάλογο με τα στοιχεία των οχημάτων αυτών καθώς και σημείωμα της εσωτερικής ελέγκτριας της δημόσιας εταιρείας στο οποίο περιέχονται σοβαρές παρατηρήσεις ως προς τα έντυπα απαιτήσεων, τις φωτογραφίες των υποτιθεμένων ατυχημάτων , ανύπαρκτα τιμολόγια ή δυο ειδών τιμολόγια από το ίδιο συνεργείο επιδιόρθωσης ή και ημερομηνίες για το ίδιο ατύχημα που δεν ταιριάζουν.  Παρουσιάζει επίσης έγγραφα με αριθμούς επιταγών και δικαιούχους κάνοντας λόγο για λεηλασία της συγκεκριμένης εταιρείας.
Σύμφωνα με τις σοβαρές καταγγελίες του μετόχου της εταιρείας, οχήματα ιδιοκτησίας της συγκεκριμένης ασφαλιστικής έχουν υποστεί κατά καιρούς κατά παράξενο τρόπο ατυχήματα ίδιας κάλυψης ή κακόβουλης ζημιάς.

Σύμφωνα πάντα  με την καταγγελία που έγινε, πρόσωπα που χρησιμοποιούν τα οχήματα αυτά τα τελευταία δέκα χρόνια και για τα οποία υπήρξαν απαιτήσεις για ζημιές από ατυχήματα έχουν αναφέρει ότι ουδέποτε

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button