Επικαιρότητα

Κοινότητες της Πάφου αγοράζουν μηχάνημα για μοριακή εξέταση Covid-19

Ο κοινοτάρχης Αναριτας Μιχάλης Νικάνδρου , πρόεδρος  της Ένωσης Κοινοτήτων Πάφου μετέφερε μια πολύ ευχάριστη είδηση στον επιστημονικό διευθυντή του νοσοκομείου Πάφου.

Ο Ιωσήφ Μουτηρης ενημερώθηκε από τον κ. Νικανδρου , ότι συγκεντρώθηκε το απαιτούμενο ποσό και δόθηκε η συγκατάθεση της Επάρχου Πάφου, για την αγορά μηχανήματος, για το Γενικό Νοσοκομείο Πάφου, για τη διαγνωστική μοριακή εξέταση για Covid-19. «Η προσπάθεια για την εξασφάλιση του πολύτιμου μηχανήματος ξεκίνησε εδώ και αρκετές ημέρες και προς αυτή την κατεύθυνση η Μικροβιολόγος του νοσοκομείου μας, προέβη σε σχετική έρευνα για το κατάλληλο μηχάνημα για το νοσοκομείο μας, είχε δε ενημερωθεί σχετικά με την πρόθεση αυτή, ο Οικονομικός διευθυντής του Οργανισμού.» Σύμφωνα με τον κ.Μουτηρη οι κοινότητες που πρόσφεραν για τον ευγενή σκοπό, είναι οι ακόλουθες:

Aναρίτα, Έμπα,  Xλώρακα, Kισσόνεργα,  Tρεμιθούσα,  Mεσόγη,  Kονιά, Tάλα, Πολέμι,  Kάθηκας, Σίμου,  Πάνω Aρόδες,  Στατός – Άγιος Φώτιος, Kελοκέδαρα.

«Με την εξασφάλιση του πολύτιμου εξοπλισμού, θα βελτιωθούν οι διαγνωστικές δυνατότητες του Νοσοκομείου μας και κατ´ επέκταση η διαχείριση των ύποπτων για covid-19 περιστατικών. Αυτός που θα ωφεληθεί σε τελική ανάλυση θα είναι ο ίδιος ο ασθενής και ο κάθε πολίτης της επαρχίας Πάφου. Προς τις Κοινότητες, τους Προέδρους και Μέλη των Κοινοτικών Συμβουλίων, τον Πρόεδρο της Ένωσης Κοινοτήτων Πάφου και την Έπαρχο Πάφου, εκφράζω θερμές ευχαριστίες.» Σημειώνεται ότι η αξία του μηχανήματος αυτού ξεπερνά τις 30 χιλιάδες ευρώ.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button