Πάφος

“ΚΟΙΝΟΤΙΚΟ ΘΕΑΤΡΙΚΟ ΕΡΓΑΣΤΗΡΙ ΧΛΩΡΑΚΑΣ“

O Πολιτιστικός-Περιβαλλοντικός Όμιλος Χλώρακας  επιθυμεί να δημιουργήσει στον τομέα του, το “Κοινοτικό Θεατρικό Εργαστήρι Χλώρακας“ και προς τον σκοπό αυτό  ζητά άτομο με γνώσεις θεάτρου (σκηνοθέτη , Θεατρολόγο ή ηθοποιό) για να αναλάβει την οργάνωση και δημιουργία του εν λόγω Eρασιτεχνικού Θεάτρου.

Το σκεπτικό και ο στόχος , αναφέρεται σε ανακοίνωση του ομίλου,  είναι το “ Κοινοτικό Θεατρικό Εργαστήρι Χλώρακας“ να ενεργοποιήσει το ανθρώπινο δυναμικό της Χλώρακας στα πολιτιστικά δρώμενα και να προσκαλέσει όλους όσοι ενδιαφέρονται για το θέατρο να αξιοποιήσουν δημιουργικά τον ελεύθερο τους χρόνο συμμετέχοντας στις δράσεις του Εργαστηρίου. Στο Ερασιτεχνικό Θεατρικό Εργαστήρι θα μαθαίνει κάποιος την τέχνη της υποκριτικής και  του αυτοσχεδιασμού. Μια φορά το χρόνο, αναφέρεται,  θα δημιουργείται ένα Θεατρικό Έργο από το Θεατρικό Εργαστήρι. Δύο τουλάχιστον παραστάσεις θα πραγματοποιούνται στην Κοινότητα Χλώρακας και άλλες τρείς παραστάσεις θα δίνονται εκτός Χλώρακας.

Οι Δηλώσεις Ενδιαφέροντος μαζί με Βιογραφικό σημείωμα μπορούν να αποστέλλονται στον Πολιτιστικό-Περιβαλλοντικό Όμιλο Χλώρακας σε κλειστό φάκελο στην Διεύθυνση Καβάλας 6, 8027 Πάφος , όχι αργότερα από την  Δευτέρα 25ης Φεβρουαρίου 2019. Για πληροφ. παρακαλώ όπως αποτείνεστε στο τηλέφωνο 99423797.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button