Αθλητικά

ΚΟΑ και Ολυμπιακή επιτροπή στηρίζουν το γκολφ

Στο γήπεδο του Aphrodite Hills Golf Club διεξήχθη το Σαββατοκύριακο το φετινό τουρνουά γκολφ για άντρες και γυναίκες άνω των πενήντα ετών.

Την τελική φάση της διοργάνωσης παρακολούθησαν ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης και ο αντιπρόεδρος της Κυπριακής Ολυμπιακής επιτροπής Γιώτης Ιωαννίδης. Ο πρόεδρος της Κυπριακής Ομοσπονδίας Γκολφ Δρ. Δημήτρης Παπαπέτρου σημείωσε ότι στον αγώνα έλαβαν μέρος 100 παίκτες, 75 άνδρες και 25 γυναίκες, τόσο από την Κύπρο όσο και από το εξωτερικό.

Περισσότεροι από τους μισούς, ανέφερε, είναι παίκτες που έφτασαν στην Κύπρο συνδικάζοντας τις διακοπές τους αλλά και τον αγώνα, Πρωταθλητής στους άνδρες αναδείχθηκε ο Αντρεου Ραιτ, δεύτερος ήταν ο Μαιλς Τσαπερτου και τρίτος ο Ρομπιν Καρσον. Στις γυναίκες την πρώτη θέση κατέλαβε η Νταιανα Φερπουρη, δεύτερη ήταν η Ιονα Ελιοτ και τρίτη η Κατριν Κορινγκ.   Στα αξιοσημείωτα  η συμμετοχή στον αγώνα ενός 85χρονου Βρετανού παίκτη. Ο πρόεδρος του ΚΟΑ Ανδρέας Μιχαηλίδης δήλωσε εντυπωσιασμένος από το ευγενές άθλημα, όπως το χαρακτήρισε, ευχαριστώντας τον πρόεδρο της Ομοσπονδίας Γκολφ για την ευκαιρία που του έδωσε.

Η ανώτατη αθλητική αρχή της χώρας αγκαλιάζει όλες τις Ομοσπονδίες και όλα τα αθλήματα, συνέχισε και στηρίζει τις προσπάθειες τους. Ο αντιπρόεδρος της Ολυμπιακής επιτροπής Γιώτης Ιωαννίδης σημείωσε ότι η διοργάνωση ήταν άψογη τονίζοντας ότι είναι ιδιαίτερα σημαντικό γεγονός ότι πολλοί από τους συμμετέχοντες συνδύασαν τις διακοπές τους με το αγαπημένο τους σπορ.    

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button