Πολιτική

Κλείνουν Στροβιλια και Λιμνιτη

Το κλείσιμο των οδοφραγμάτων στα Στροβίλια και τον Λιμνίτη μέχρι τις 22 Μαρτίου, ως ένα από τα νέα μέτρα για τον κορωνοϊό, ανακοίνωσε ο «υπεξ», Κουντρέτ Οζερσάι, ως «εκπρόσωπος τύπου» της «κυβέρνησης» ενώ το έκτακτο «υπουργικό συμβούλιο» συνεχίζεται.

Όπως μεταδίδεται από τα κατεχόμενα, ο κ. Οζερσάι που εξήλθε της συνεδρίας για να προβεί σε δηλώσεις, ανέφερε ότι η τ/κ πλευρά πριν μία ώρα ενημέρωσε τους αρμοδίους της ΟΥΝΦΙΚΥΠ για την απόφαση αυτή. Στα 22 Μαρτίου, πρόσθεσε, θα αξιολογηθεί και πάλι η κατάσταση, σημειώνοντας ότι υπάρχουν τώρα τρία σημεία διέλευσης σε λειτουργία, ο Άγιος Δομέτιος, το Λήδρα Πάλλας και το Πέργαμος.

Να σημειωθεί ότι της έκτακτης συνεδρίας του «υπουργικού» προήδρευσε αρχικά ο Τ/κ ηγέτης, Μουσταφά Ακιντζί, ο οποίος όμως αποχώρησε γύρω στις 11. Η συνεδρία ξεκίνησε στις 9.30 το πρωί.

Ο κ. Οζερσάι ανακοίνωσε συνολικά επτά νέα μέτρα. Εκτός από το κλείσιμο των δύο οδοφραγμάτων ανακοίνωσε την επέκταση του καταλόγου χωρών από τις οποίες θα απαγορεύεται η είσοδος σε πολίτες. Στην Ιταλία, το Ιράν, το Ιράκ, την Κίνα και την νότιο Κορέα, προστίθεται τώρα η Γαλλία, η Ισπανία, η Γερμανία, η Ελλάδα, οι ΗΠΑ, η Ελβετία, η Ιαπωνία, η Νορβηγία, η Ολλανδία, η Δανία, η Βρετανία, το Βέλγιο, η Αυστρία, η Σινγκαπούρη, το Χονγκ Κονγκ, το Κατάρ και το Μπαχρέιν.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button