Πολιτική

Κεραυνοί Άντρου Κυπριανού για Συνεργατισμό

Το ΑΚΕΛ επιμένει να ζητά την παραίτηση ή την παύση του υπουργού οικονομικών, σε διαφορετική περίπτωση, δήλωσε ο Γ.Γ. του κόμματος Αντρος Κυπριανού το κόμμα του θα εξακολουθήσει να διατυπώνει σκληρή κριτική.

Σε δηλώσεις στην Πάφο ο κ. Κυπριανού είπε ότι στο θέμα του πορίσματος του Συνεργατισμού η κυβέρνηση έχει λειτουργήσει με απροσμέτρητο θράσος κατά την έκφραση του. Ενώ το πόρισμα είναι ξεκάθαρο και όλοι οι ειδικοί λένε ότι είναι εξαιρετικά τεκμηριωμένο , είπε, η κυβέρνηση όχι απλά το αγνοεί αλλά επιχειρεί να ανατρέψει επικοινωνιακά το κλίμα που έχει δημιουργηθεί σε βάρος της. Η συνταγή, είπε, είναι προσφιλής, ότι φταίνε όλοι και όχι μόνο η κυβέρνηση.

Ο Χάρης Γεωργιάδης έχει τεράστιες, βαρύτατες ευθύνες, προσωπικές και όχι μόνο πολίτικες, σημείωσε και έχει υποχρέωση να παραιτηθεί  κατά την έκφραση του. Διαφορετικά συμπλήρωσε ο πρόεδρος Αναστασιάδης θα πρέπει να τον παύσει. Διαφορετικά συμπλήρωσε ο πρόεδρος Αναστασιάδης θα πρέπει να τον παύσει. Υπενθύμισε ότι θα εγγραφεί το θέμα στο κεφάλαιο Δ της Βουλής όπου θα ακουστούν όλες οι απόψεις ενώ ξεκαθάρισε ότι και το κόμμα του απαιτεί ότι και για τα υπόλοιπα ζητήματα που αφορά την περίοδο πριν το 2013 να υπάρξει πλήρη διερεύνηση και όπου χρειάζεται να ακολουθηθεί ο δρόμος της δικαιοσύνης. Τάχθηκε επίσης υπερ της αποκάλυψης των στοιχείων που αφορά τα ΜΕΔ των πολιτικά εκτεθειμένων προσώπων καθώς και για τις διαγραφές δανείων. Η κυβέρνηση κατέληξε είναι απαράδεκτη αφού προσπαθεί να κάνει το άσπρο- μαύρο κατά την έκφραση του για να αποκρύψει τις δικές της ευθύνες.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button
Close