Επικαιρότητα

Καυγάς Σύρων στην Τρεμιθούσα

Άγριος καυγάς μεταξύ Σύρων σημειώθηκε χθες βράδυ στην Τρεμιθούσα. Σύμφωνα με τον Υπεύθυνο του ΤΑΕ Πάφου Μιχάλη Νικολάου χθες βράδυ , γυρως στις  21:15 λήφθηκε πληροφορία ότι υπήρχε ένα τραυματισμένο πρόσωπο στην οδό Ύδρας στην περιοχή της Τρεμιθούσας. Περίπολο της Αστυνομίας μετέβη στην σκηνή όπου τα μέλη της ΑΔΕ Πάφου συνάντησαν έναν 43χρονο όπου διέμενε σε κατοικία της περιοχής να φέρει τραύματα.

Ο 43χρονος ανέφερε ότι γύρω στις 21:00 δηλαδή δεκαπέντε λεπτά προηγουμένως , ενώ βρισκόταν εκεί με κάποιους φίλους του, μετέβηκαν εκεί ομοεθνείς του ηλικίας 49 ετών, 23 ετών και ένα άγνωστο πρόσωπο. 

Από περαιτέρω εξετάσεις της Αστυνομίας, διαφάνηκε πως ο παραπονούμενος φέρεται να οφείλει χρηματικό ποσό 1.000 ευρώ στον 49χρονο, γιατί ο τελευταίος του είχε πουλήσει στο παρελθόν αυτοκίνητο συνολικής αξίας 2.400 ευρώ.

Ο 43χρονος φέρεται να του έδωσε τα 1.400 ευρώ ωστόσο τα υπόλοιπα 1.000 αμέλησε να τα δώσει στον παραπονούμενο. Ο ύποπτος άρχισε να απαιτεί τα χρήματα του και μαζί με τον 23χρονο και το άγνωστο πρόσωπο , τον χτύπησαν με τα χέρια και τα πόδια τους καθώς και με μια σιδερογροθιά και ταυτόχρονα ζητούσαν τα χρήματα τους. 

Στην συνέχεια οι τρείς μπήκαν στο αυτοκίνητο για να αναχωρήσουν, όταν ο παραπονούμενος τους ακολούθησε και τους απέσπασε τα κλειδιά του αυτοκινήτου. Ακολούθως τα τρία πρόσωπα αναγκάστηκαν να φύγουν από την σκηνή πεζοί και να εγκαταλείψουν το αυτοκίνητο τους το οποίο παραλήφθηκε από την Αστυνομία.

Ο παραπονούμενος μετέβη στο Τμήμα Ατυχημάτων και Επειγόντων Περιστατικών του ΓΝ Πάφου όπου σύμφωνα με τον επί καθήκοντι ιατρό, αυτός φέρει θλαστικό τραύμα ενός εκατοστού πάνω από το δεξί φρύδι.  

Οι εξετάσεις της Αστυνομίας συνεχίζονται από το ΤΑΕ Πάφου, ενώ εναντίον των συμπατριωτών του εκδόθηκαν εντάλματα σύλληψης και καταζητούνται. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button