Κύπρος

Κατασχέθηκαν πυροτεχνήματα

Στην κατάσχεση μεγάλου αριθμού πυροτεχνημάτων, που εντοπίστηκαν μετά από έρευνα στην κατοικία άντρα ηλικίας 31 ετών, προχώρησαν μέλη της Αστυνομίας στη Λεμεσό. Εντοπίστηκαν και κατασχέθηκαν συγκεκριμένα, 452 πυροτεχνήματα συνολικά. 

Η έρευνα στην κατοικία του 31χρονου διεξήχθη χθες το πρωί, με δικαστικό ένταλμα που εκδόθηκε στη βάση πληροφορίας που είχε εξασφαλίσει ο Ουλαμός Πρόληψης Εγκλήματος – ΟΠΕ Λεμεσού. 

Τα μέλη του ΟΠΕ εντόπισαν στην κατοικία, μέσα σε οκτώ συσκευασίες, 452 πυροτεχνήματα και προχώρησαν στην κατάσχεση τους, ενώ προχώρησαν και στη σύλληψη του 31χρονου, για σκοπούς αστυνομικών εξετάσεων. 

Ο 31χρονος μεταφέρθηκε στον Αστυνομικό Σταθμό Αγίου Ιωάννη, όπου ανακρινόμενος φέρεται να ανέφερε ότι εισήγαγε τα πυροτεχνήματα από χώρα του εξωτερικού, καθώς και ότι είχε σκοπό να τα χρησιμοποιήσει το προσεχές χρονικό διάστημα. 

Αργότερα χθες, με την ολοκλήρωση των αστυνομικών εξετάσεων, ο 31χρονος κατηγορήθηκε γραπτώς και αφέθηκε ελεύθερος, για να κλητευθεί στη συνέχεια ενώπιον Δικαστηρίου για εκδίκαση υπόθεσης παράνομης εισαγωγής και κατοχής εκρηκτικών υλών και ειδών πυροτεχνίας. 

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Δείτε Επίσης
Close
Back to top button