Πάφος

Καταρρέουν τα κέντρα αναψυχής

Καταδικασμένη σε αργό θάνατο με βάση τα σημερινά δεδομένα που δημιούργησε η πανδημία, είναι η  βιομηχανία των κέντρων αναψυχής και εάν  η Πολιτεία δεν ανταποκριθεί έγκαιρα και αποφασιστικά για αντιμετώπιση κρίσιμων ζητημάτων, τότε οι συνέπειες για ολόκληρη την κυπριακή οικονομία θα είναι τεράστιες, αναφέρει σε ανακοίνωσή του ο ΠΑΣΙΚΑ.

Στην ανακοίνωση εκφράζει την αποφασιστικότητα να πράξει ό,τι χρειαστεί, ώστε να μην επιτρέψει την κατάρρευση της βιομηχανίας κέντρων αναψυχής, προσθέτοντας πως σχετικό υπόμνημα επί τούτου απέστειλε σε βουλευτές με κοινοποίηση σε Γενικό Εισαγγελέα, Αστυνομία, Υπουργούς Υγείας και Δικαιοσύνης και Υφυπουργό Τουρισμού. Σε σχέση με την Πάφο  η Επαρχιακή Επιτροπή του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. υπό τον Γενικό Γραμματέα της συντεχνίας, είχε σημαντικές συναντήσεις με βουλευτές και τον Αστυνομικό Διευθυντή.

Οι εν λόγω συναντήσεις ήταν απαίτηση, σημειώνεται,  δεκάδων μελών της συντεχνίας στην Πάφο, μέσω των τοπικών επιτροπών που έχουν συσταθεί πρόσφατα. Επί τάπητος τέθηκαν τα κρίσιμα ζητήματα που απειλούν τη βιομηχανία, καθώς και ζητήματα νομοθεσιών που αναμένεται να απασχολήσουν σύντομα τις αρμόδιες επιτροπές της Βουλής.

Το Δ.Σ. του ΠΑ.Σ.Ι.Κ.Α. θα εξετάσει μέτρα αντίδρασης, αν διαπιστωθεί ότι η Πολιτεία δεν ανταποκριθεί αποφασιστικά στις δραματικές εκκλήσεις των ιδιοκτητών για ουσιαστική στήριξη και άμεση επίλυση των προβλημάτων που απειλούν το μέλλον των ιδίων και των οικογενειών τους, καταλήγει η ανακοίνωση.

Δείτε Περισσότερα

Σχετικά Άρθρα

Back to top button